Këto janë 7 pyetjet që duhet t’i bëni partnerit nëse jeni në një lidhje serioze

Ka disa gjëra themelore që duhet të dini para se të krijoni një marrëdhënie me dikë.

Për shembull: Çfarë pyetjesh duhet t’i bëni partnerit para se të hidhni hapin për martesë?

Shumica e pyetjeve vlejnë për çiftet që fillojnë ta marrin seriozisht njëri-tjetrin dhe jetën së bashku. Më poshtë, kemi nxjerrë në pah shtatë nga pyetjet më të rëndësishme që duhet t’ia bësh partnerit para se të jetë shumë vonë:

-A do të kesh fëmijë?

-Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë?

-A ke ndonjë borxh me dikë?

-Sa kohë larg meje të duhet?

-Si e konsideron tradhtinë?

-Si ndihesh për divorcin?

-Si do ta ndryshojë martesa lidhjen tonë?

Burimi: Iconstyle.al

Ju mund të pëlqeni dhe këto