Dëshironi që lidhja juaj të zgjasë? Ja se çfarë duhet të mos shmangni asnjëherë!

Ndërsa disa çifte mund të mendojnë se shmangia e konfliktit mund të çojë në një marrëdhënie të shëndetshme, ky nuk është gjithmonë rasti.

Sidoqoftë, në disa situata, duke shmangur konfliktin, debati dhe grindja mund të jenë një akt vetë-kujdesi.

Ekspertët e lidhjeve thonë se zënkat e shpeshta me partnerin ose shmangia e të gjitha debateve mund të dëmtojë në mënyrë drastike marrëdhënien tuaj.

Këshilla është që të bëni atë që doni të bëni për të qëndruar i hapur dhe i dashur me partnerin tuaj, në mënyrë që nëse ai dëshiron të flasë pas një zënke, ju të jeni aty.

Nëse qëllimi juaj është të doni veten dhe partnerin tuaj, atëherë duhet të qëndroni të hapur për të vërtetën që po ndodh midis jush. Nëse qëllimi juaj është të mbroni, kontrolloni ose shmangni, atëherë ju do të mbylleni për të shmangur dhimbjen dhe kjo nuk është aspak një gjë pozitive për lidhjen tuaj.

Burimi: iconstyle

Ju mund të pëlqeni dhe këto