A mund ta gjeni dot emojin e mërzitur në foton e mëposhtme?

Duket se “puzzle”-t nuk janë humbje kohe, por se ato gjithashtu mund të ndihmojnë në mbajtjen e trurit në formë.

Sfida e kësaj rradhe është që të gjeni emojin e mërzitur në mesin e emoji-ve të lumtur në fotografinë e mëposhtme.

A arritët ta gjenit ende? Nëse jo, atëherë përgjigjen e keni në fotografinë e mëposhtme:

Ju mund të pëlqeni dhe këto