Nëse i keni këto tre shenja në lidhjen tuaj, atëherë keni gjetur shpirtin binjak

A doni të dini nëse kjo kimi ekziston në marrëdhënien tuaj?

1.Ndjeni aromën e tij edhe në largësi

Jo gjithmonë aroma që personi ndjen vjen nga një parfum i veçantë. Mund të jetë era e lëkurës suaj. Por kur bie në dashuri, ne e ndjejmë erën nga larg. Ne hyjmë në një dyqan dhe ndiejmë erën që na kujton personin. Shumë njerëz e kanë përjetuar tashmë atë. Kjo ndodh për shkak të memories sonë të nuhatjes, e cila na bën ta kujtojmë si kujtim të mirë.

2.Jeni shumë mirë dhe bini dakord kur jeni së bashku

Kur ka kimi, nevoja e trupit, prekja dhe puthjet duken një varësi, njerëzit e përfshirë gjithmonë duan pak më shumë. Për këtë nuk ka kohë të gabuar, nuk ka vend të keq, çdo orë është e mirë për t’u dashur.

3.Puthja është spektakolare, edhe pse u bë një kohë e gjatë bashkë

Keni bashkë për një kohë të gjatë dhe puthja është ende spektakolare. Vetëm duke e puthur atë, ju e ndjeni deri në palcë.

Burimi: iconstyle.al

Ju mund të pëlqeni dhe këto