Flower
Flower

“Lidhja juaj nuk do zgjasi”, çfarë parashikon horoskopi i 2019 për ujorin dhe peshqit?

Ujori 2019


URANI TEK DASHI (për të lindurin në fillim të dhjetëditëshit të parë)
Urani do të kaloj përgjithmonë në shtëpinë tuaj të katërt që nga 6 Marsi dhe vjen me disponimi të egër për të nxitur klimën në një nivel familjar dhe për të përmbys çdo perceptim të vendosur që familja juaj ka futur dhe po pengon zhvillimin tuaj personal. Konfliktet nuk duhet të përjashtohen, ashtu siç duhet të priten dhe të përqendrohen në shtëpi, ose me atë që e keni krijuar vetë. Është gjithashtu e mundur që ngjarjet e papritura do të ndodhin që do t’ju detyrojnë të përshtatni qëndrimin tuaj, t’ju kthejnë rreth e qark, t’ju çojë në lëvizje drejt drejtimeve të reja të panjohura për ju deri më tani. Natyra juaj revolucionare dhe konfrontuese bëhet më intensive brenda kontekstit familjar dhe nuk duket i prirur të përmbaheni nga normat dhe obsesionet shoqërore që duan të imponojnë mbi ju. Përkundrazi, ju nuk do të hezitoni të thyeni lidhjet dhe të ndiqni një rrugë të ndryshëm për ju, larg kufizimit të lirisë suaj. Lëvizjet janë të mundshme dhe nuk mund të përjashtohen jashtë vendit, larg nga njerëzi tuaj. Është e sigurt se ndryshoni në thelb, ju i habitni njerëzit rreth jush, por edhe vetën tuaj me zhvillimin tuaj personal.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në dhjetëditëshin e dytë)
Është fakt që me Saturnin në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë psikologjia juaj ka ndryshuar. Ju jeni bërë më të mbyllur, ka raste kur trishtimi dhe pesimizmi mbizotërojnë. Jeni thirrur të përballeni me faktin se po fshiheni mirë brenda vetes, me plagë, trauma dhe në të kaluarën që mund të veproni si fantazma në të tashmen tuaj dhe është e sigurt se kjo nuk është diçka që mund të bëhet me lehtësi. Thoni vetes tuaj për të mbyllur kapitujt që vetëm peshë ju ofrojnë dhe mund ta bëni tani. Sa do e komplikuar mund të jetë, sa shumë mund të merrni, është e qartë se në fund të udhëtimit do të zbuloni se sa lehtë punon për ju dhe nuk do të zhgënjeheni.

NDIKIMI I JUPITERIT
Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor tregon interesin tuaj për qëllimet dhe aspiratat që dëshironi të arrini, në mjedisin tuaj miqësor, në veprimet grupore në të cilat doni të merrni pjesë. Është një kohë ideale për të vendosur synime të reja dhe të rëndësishme që do të kenë pëlqim universal me pjesën e tyre dhe kjo do të manifestohet qoftë nëpërmjet rrethanave pozitive që do të ekzistojnë ose nëpërmjet njohjeve të reja që do të lindin dhe duan të qëndrojnë për çdo përpjekjen tuaj. Njerëz të rinj hyjnë në mjedisin tuaj miqësor, i cili do të japë ide të reja, t’ju ndihmojë të krijoni ëndrrat e reja. Veprime të rëndësishme për të cilat mund të merrni pjesë në një grup dhe që mund të jenë çështje sociale dhe politike. Prej 3 Dhjetorit, Jupiteri kalon tek Bricjapi dhe punon jashtëzakonisht mbrojtës për psikologjinë tuaj, duke dhënë mundësinë për të mbyllur plagët e së kaluarës ,çdo pengesë që mund të gjeni në rrugën tuaj nuk është e aftë për të ju minuar dhe jeni të sigurt për të qëndruar në këmbët tuaja në një mënyrë unike. Ndjenjat janë intensive, si dhe gëzimi që ju dallon dhe kjo bëhet më intensive se sa mund të bëheni me fqinjët tuaj. Ky proces duhet të jetë i dobishëm, prandaj mos kini frikë të shihni thellë brenda jush.

EKLIPSET 2019
Eklipset në aksin e Gaforres – Bricjapit (Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar, eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik, eklipsi i Hënës tek Gaforrja – Bricjapi më 16 Korrik, eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) sjellin përsëri çështjet e së kaluarës dhe jetës së përditshme ju jeni në ballë dhe nuk mund të thirreni për të marrë vendime të rëndësishme që do t’ju çojnë në finalizimin e rasteve në pritje dhe ndryshimeve në vendin e punës. Eklipsi i Hënës më 21 Janar në aksin tuaj me Luanin është vendimtar për ju që keni lindur në tre ditët e para të shenjës dhe jeni thirrur të mbyllni qarqet e marrëdhënieve, profesionale dhe personale, që mendoni se nuk kanë më për t’ju ofruar. Kujdes sepse situatat subversive dhe sjelljet e papritura mund t’ju bëjnë të bini në dashuri.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019
Mërkuri retrospektiv tek Luani nga 4 deri më 19 Korrik mund të shkaktojë tensione dhe mospërputhje në marrëdhënien tuaj dhe bashkëpunimet tuaja. Njerëzit nga e kaluara mund të duan një shans të dytë në jetën tuaj. Kujdes nga nënshkrimi i kontratave sepse kjo periudhë është e papërshtatshme. Ujori : Me hyrjen e Jupiterit dhe Afërditës tek Shigjetari fillon në 2019 për ju. Ngjarje të këndshme për të pritur në sektorin tuaj profesional dhe social. Sa i përket profesionit tuaj. Efikasiteti dhe performanca juaj do të jetë në një pikë të tillë që do t’ju pëlqejë dhe do të befasojë këndshëm punëdhënësit tuaj. Këtë herë, fati do të luajë lojën e saj. Nga 02/03/2019 me hyrjen e Afërditës në shenjën tuaj, do të jeni veçanërisht të dashur! Gjithkush do të kërkojë shoqërinë tuaj dhe shoqërinë tuaj. Flirtimi dhe takimet erotike do të jenë në horizont. Ju do të zgjidhni nuk do jetë e kundërta! Sa për financat tuaja, kujdes shpenzimeve të panevojshme! Mos kini frikë, sepse mund të gjendeni me minus në xhepin tuaj. Me hyrjen e Merkurit në 18/04/2019 tek Dashi dhe Afërditës përkatësisht më 21/04/2019 çështjet e përditshme do ju shqetësojnë. Çështjet me punët e dashurisë ose me vëllezërit do të zgjidhen. Do të diskutohen planet e ardhshme. Debatet dhe për trashëgimi ose çështjet e pronësisë. Prej 17/05/2019 me Marsin dhe Gaforen, çështjet tuaja të punës do të jenë në një rregull. Kjo deri më 02/07/2019. Do të ketë stabilitet dhe siguri në mjedisin tuaj të biznesit. Ndoshta një çështje shëndetësore po del përpara. Diçka për të cilën duhet të merreni. Me hyrjen e Marsit tek Virgjëresha më 19/08/2019 dhe përgjithësisht mbarojnë në Gusht me hyrjen e Diellit, Merkurit dhe Afërditës tek Virgjëresha, gjendja juaj në përgjithësi do të ndikohet. Kjo do të zgjasë deri më 04/10/2019. Ju gjithashtu do të jeni të interesuar për çështjet financiare. Kryesisht me njerëz nga mjedisi i familjes suaj. Kujdes nga marrëdhëniet sekrete. Kini kujdes se në cilat persona besoni sekretet tuaja. Nga 05/10/2019 në 19/10/2019 ju do të kaloni një kohë të mrekullueshme! Me hyrjen e Marsi tek Peshorja, shumë mundësi të papritura dhe lajme të këndshme do t’ju habisin pozitivisht. Sidomos për sipërmarrësit dhe të vetëpunësuarit. Do të ketë një hyrje të konsiderueshme të të ardhurave dhe rritjes së të ardhurave. Puna e ashpër dhe shumë fitime! Marrëdhëniet me publikun do të jenë në horizont! Ju do të takoni njerëz prestigjozë.

Eklipset 2019
Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë Ujorët, të cilët kanë lindur nga data 26/01 deri 12/02. Ndikon çështjet shëndetësore, por edhe në marrëdhënie sekrete dhe të paligjshme. Eklipsi Hënor i periudhës 21/01/2019 do të ndikojë Ujorët, të cilët kanë lindur nga 21/01 deri 29/01. Marrëdhëniet personale preken. Si erotike ashtu edhe profesionale. Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Ujorët, të cilët kanë lindur nga data 24/01 deri më 12/02. Kryesisht çështjet e punës. Eklipsi Hënor i periudhës më 16/07/2019 do të ndikojë Ujorët, të cilët kanë lindur nga 05/02 në 19/02.

Karma
Vit i vështirë viti 2018! Por do kaloni një vit të lumtur dhe interesante në 2019 që po vjen! Sidomos profesionalet! Ju do të ndihmoheni nga miqtë dhe të njohurit. Ndihma e palëve të treta do të jetë tipar i vitit 2019.
PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)
1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 5-të. Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e pestë do të sjellë ndryshime në marrëdhëniet tuaja me gjininë tjetër në fushën erotike. Megjithëse shumë mund të ndodhin gjatë gjithë ndikimit të saj, e cila zgjat rreth shtatë vjet, lidhjet që do të krijohen nuk do të zgjasin. Më shumë mundësi, në fazën e ndalimit të përkohshëm të një marrëdhënie të përhershme, do të ketë një tjetër, e cila do të jetë emocionuese por e përkohshme. Një fushë tjetër që do të pranojë ndikimin do të jetë talenti juaj artistik dhe krijues, i cili tani do të shprehet në mënyrë më novatore.
1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 11-të. Në të ardhmen, idealet, shpresat dhe pritjet tuaja për të ardhmen do të luajnë një rol të rëndësishëm për ju. Por edhe miqtë dhe grupet shoqërore dhe sindikatat do të jenë mënyra përmes së cilës do të shprehni veten. Përpjekjet tuaja nuk do të kenë karakterin e ndjekjes së përfitimeve të drejtpërdrejta personale, por të një natyre më të përgjithshme humanitare. Fitimi juaj do të jetë njohja me më shumë njerëz, brenda grupeve që do të lëvizni, shumë prej të cilave do të jenë të dobishme për ju, si dhe vlerësimin tuaj në tërësi dhe pranimin e vlerës tuaj. Ndoshta për shumë njerëz kjo do të thotë popullaritet i madh në një mjedis më të gjerë shoqëror.
1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 12-të. Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e dymbëdhjetë mbyllet një rreth Saturni, dhe tani është koha për meditim dhe llogari. Çfarë keni arritur? Ku keni dështuar dhe pse? Nuk kanë nevojë për zhgënjim nëse rezultatet nuk ishin aq të mira sa prisnin ata. Ju tashmë keni më shumë përvojë. Ju mund të mësoni nga gabimet tuaja, nëse janë bërë, dhe t’i shmangni ato në fillimin tuaj të ri. Është koha për mendim dhe vetëdije. Mos harroni se çfarëdo që ndodh, një faqe është e mbyllur dhe një tjetër është e hapur, duke pritur që të shkruani shumë më mirë se herën e kaluar.
5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 4-të. Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e katërt, e cila do të zgjasë rreth shtatë vjet, do të thotë përmirësime dhe ndryshime për ju në shtëpi dhe në familje. Ndryshimet mund të nënkuptojnë ndryshime në shtëpinë tuaj, ndryshimin e vendbanimit ose ndryshimin e dinamikës familjare. Është e mundur që marrëdhënia juaj me prindërit tuaj të ndryshojë. E vetmja gjë që mund të bëni është të pranoni ndryshimet me njëfarë shpirti filozofik dhe të mos i luftoni ato. Çfarë do të bëhet do të bëhet.
30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 12-të. Koha që vijon do ju afrojë më afër me të vërtetën, pasi do ta gjeni veten ballë për ballë me njerëz dhe situata dhe do të mësoni të vërtetën qoftë për ata ose për veten tuaj. Pranoni gjërat siç janë dhe provoni këtë hapësirë për të përfituar nga kërkimi i së vërtetës, në mënyrë që vendosja juaj përfundimtare në jetë të jetë e drejtë nga këtu e tutje. Për shumë njerëz, kërkimi për të vërtetën mund të ketë përmasa më të thella fetare dhe shpirtërore, pasi do të vijnë në kontakt me mjeshtrat shpirtërorë, ose nëpërmjet kërkimit metafizik.
PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)
1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të. Periudha e ardhshme karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj. Ndjeni se jeni qendra e botës dhe po lironi çdo frikë apo pezullim. Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë. Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entuziazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme. Shmangni gjithashtu bixhozin. Por mund të argëtoheni, të shprehni talentet dhe të shijoni dashurinë që është më e rëndësishme për ju. Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj shikoni sjelljen tuaj ndaj tyre.
1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Periudhën e ardhshme çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm. Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.
1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 11-të. Periudha e ardhshme është e përshtatshme për një shkëmbim idesh, sidomos me të rinjtë, në të cilat do të kaloni idetë tuaja, por edhe idetë e shumëfishtave të tjerë që do të përfitoni. Ky shkëmbim do t’ju ndihmojë të vlerësoni si duhet aftësitë tuaja dhe sa mund të vendosni për veten tuaj, ose keni nevojë për ndihmën dhe idetë e të tjerëve për të përmbushur qëllimet tuaja.
1 Janar 2019 Kalimi i Dielli nga shtëpia e 12-të. Periudhën e ardhshme do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nën ndërgjegjshëm në konflikte emocionale ose psikologjike. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.
1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të. Periudha e ardhshme karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj. Ndjeni se jeni qendra e botës dhe po lironi çdo frikë apo pezullim. Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë. Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme. Shmangni gjithashtu bixhozin. Por mund të argëtoheni, të shprehni talentet dhe të shijoni dashurinë që është më e rëndësishme për ju. Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj shikoni sjelljen tuaj ndaj tyre.
7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t’u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t’ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.
20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Herën tjetër, ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshllëqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t’ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.
3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.
14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të. Periudha e ardhshme karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat natyrisht nuk mund të zgjidhen tani. Vetëm puna e vështirë në shtëpi ose në zyrë do t’ju japë një rrugëdalje, por mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore. Kjo periudhë nuk është e favorshme. Mundohuni të provoni sjelljen tuaj për këtë kohë, për të shmangur grindjet dhe grindjet sepse të tjerët nuk janë të gatshëm të pranojnë sjelljen tuaj.
18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me “kalorit”. Një veçori e ditëve do të jetë edhe t’u shërbejë të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.
1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.
21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t’u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.
26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.
31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 3-të. Kini kujdes për herën tjetër, sepse luftimi juaj, padurimi juaj dhe nervozizmi mund të ju përballoj me njerëzit që tregoni, ose me të afërmit ose fqinjët. Shqetësimet e ditëve, kërkimi i vazhdueshëm dhe ndryshimi, oreksi për disa nga çështjet tuaja, përfundimisht komplikojnë dhe jo zgjidhjen e problemeve tuaja. Besoj se disa vepra shpirtërore do ndihmonte lehtësimin për ta bërë atë më lehtë.
20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të. Në kohën e ardhshme, do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë tani koha për t’u zgjidhur. Ka mundësi të jeni në një nivel më të thellë me shtëpinë tuaj. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa vetë-përqendrimit dhe vetë-analizës.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të. Periudhën e ardhshme do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e mobiljeve, por mos u fshihni në tregjet e panevojshme që lidhen me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre. Kini kujdes me dietën tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramët shtesë po ankohen.
16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 2-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e dytë do të nxjerrë në pah pasurinë tuaj materiale dhe emocionale. Të dyja financat tuaja do të ndikohen shumë, pasi në këtë fushë do të tentoni të veproni impulsivisht dhe të bëni për shembull, pazaret tuaja dhe emocionet tuaja, ku tendenca juaj për të dhënë gjithçka në mënyrë spontane, mund t’ju dëmtojë më vonë dhe t’ju lërë një boshllëk të madh. Kini kujdes, , tregoni pak përmbajtje dhe shmangni vendimet e nxituara në këto dy fusha.
21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Do merreni me çështjet aktuale dhe do të jeni një shfaqje e tillë që do t’ju kushtojë 24 orë në ditë për të bërë gjithçka. Kini kujdes! Megjithëse është një kohë e mirë, duket pak kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira. Ka shumë mundësi të bëhen disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.
9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të. Periudha e ardhshme do t’ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshmet mund të presin.
21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja. Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.).
1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e parë. Në periudhën e ardhshme do të karakterizoheni me pushtet të papërmbajtshëm, vetëbesim dhe liri. Ju nuk jeni lodhur nga puna e vështirë për të zgjeruar interesat tuaja ose pretendoni të drejtat tuaja, pavarësisht nëse jeni të prekur nga sjellja juaj. Gjatë kësaj periudhe, vetja juaj dhe liria juaj personale mbizotërojnë. Nuk do të ishte e shëmtuar të devijonit disa nga energjitë e tepërta në sporti ose në punë manuale, me kujdes për të shmangur një aksident.
3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të. Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenzimeve të panevojshme, veçanërisht nëse përfshini marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë. Moti është i përshtatshëm për disa “investime” të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë, në disa pjesë të reja të veshjes tuaj që do të dallohen për bukurinë e tyre. Por kini kujdes me këto tregje të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.
23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e parë. Që nga sot dhe për pothuajse një muaj, është koha të merreni me veten dhe me çështjet tuaja. Ju do të gjeni se personaliteti juaj është i theksuar dhe në proporcion me përshtypjen që do t’i bëni të tjerëve. Kini kujdes, megjithatë, sepse kjo gjithashtu mund t’ju krijojë disa grinje, por edhe reagimi i të tjerëve mund ta shkaktojë atë. Kujdesuni për çështjet tuaja dhe më mirë vetëm, sepse partneritetet nuk janë favorizuar për shumicën e kësaj kohe.
28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë. Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t’ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Është paqja dhe qetësia juaj, dhe mungon disponimi i mërzitshëm. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.
18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë periudhë duhet të jeni në dorë për të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës. Do të jetë një periudhë e tensionit dhe trazirave mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.
21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.
23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të. Periudhën e ardhshme do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nën ndërgjegjshëm në konflikte emocionale ose psikologjike. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.
14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t’u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t’ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.
23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Periudhën e ardhshme do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.
4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi. Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i përballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.
8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm. Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.
23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Do kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.
1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t’u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t’ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.
19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj. Atletët, ushtarakët, inxhinierët,
22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.
26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Periudhën e ardhshme do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.
20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 17-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.
22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të. Periudhën e ardhshme do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nën ndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.
Parashikimet në dashuri
Saturni në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë ju fton të mbyllni brenda vetes çështjet sentimentale të së kaluarës që ende ju lëndojnë. Është e sigurt se kjo nuk do të jetë një proces i lehtë, janë shumë herë që do të ndiheni të zhytur në ndjenjat tuaja dhe vetminë dhe nuk do të jetë e lehtë për të gjetur dritën brenda jush. Gjithçka mund të jetë një moment humori për ju, por duhet të kuptoni se nëse nuk e merrni këtë proces, nuk do të jeni në gjendje të gjeni vendet e duhura për të lënë pas vetes për jetën tuaj emocionale. Jupiteri tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor ju jep mundësinë të largoheni nga rrugët e vështira mendore. Grupe miqësorë mund të jenë ato që do t’ju ndihmojnë të njihni njerëz të rinj dhe pse jo një person i cili padyshim do t’ju ndihmojë të jeni të lirë nga çfarë ju mbante të mahnitur emocionalisht. Shoqatat dhe grupet shoqërore janë një fushë e lavdisë për jetën tuaj erotike, mjafton të mos kapeni në tendencat intensive të pavarësisë dhe reagimit që mund të ju dallojnë. Njerëzit pioniere me një mënyrë ndryshe të të menduarit dhe perceptimit se zakonshmit, më e mira për ju, vijnë në jetën tuaj për t’ju nxjerr nga rruga se t’ju mbajnë të mbyllur ndaj marrëdhënieve të pafundme. Marsi tek Luani nga 2 Korriku deri më 17 Gusht mund të shkaktojë situata konflikti dhe sjellje konkurruese dhe nuk do të jetë e lehtë për të shmangur grindjet nëse nuk funksiononi me logjikën dhe humor të qetë. Duhet të jeni gjithashtu të vëmendshëm ndaj qëndrimit tuaj, sepse egoizmi intensiv që mund të dalloni mund të jetë shkaku i grindjeve pa arsye thelbësore. Nga 20 Dhjetori deri në fund të vitit, Afërdita në shenjën tuaj josh gjendjen tuaj shoqërore dhe kjo nuk mund të kalojë pa u vënë re, kështu që mund të lindin njohje të reja që do të ndryshojnë rrjedhën e jetës suaj personale . Eklipsi Hënor më 21 Janar në aksin tuaj me Luanin ndikon kryesisht tek i lindur në ditët e para, duke ju ftuar të merrni vendime të rëndësishme dhe duke mbyllur qarqe të caktuara të marrëdhënieve që nuk mund t’ju japin ato që ju mbulojnë. Është mirë të jeni të përgatitur për situata dhe sjellje subversive që do t’ju befasojnë nëse nuk jeni ju që do të bëj hapin e parë, prandaj merrni vendime që mund të ndryshojnë rrjedhën e jetës tuaj, por në kohë të gjatë do të shihni se keni zgjedhur mënyrën më të përshtatshme. Në 2019 është një vit kur kuptoni se keni dëshira të fshehura dhe emocionalisht të mërzitshme që do të jenë në ballë. Këto do të jenë në gjendje të shkaktojnë trazira në marrëdhënien tuaj dhe gjithashtu të luajnë një rol të rëndësishëm në zgjedhjet tuaja për ju që nuk e keni gjetur të arsyeshme. Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, ka mundësi të krijojë kushtet e duhura për të filluar një marrëdhënie sensuale me një mik, pasi fakti që i njihni reagimet e tij, dobësitë e tij dhe pikat e tij të forta do t’ju vënë në procesin e të menduarit nëse do mundeni për të bashkëjetuar edhe emocionalisht. Një tjetër skenar që Jupiteri mund të sjellë nga Shigjetari është njohja e rëndësishme përmes njerëzve tuaj miqësore. Gjallëria juaj dhe komunikimi do të jetë e dobishme për to dhe për ju që i përkisni beqarëve të shenjës tuaj do të jenë shumë me fat! Saturn i cili do të jetë tek Bricjap gjatë gjithë vitit do të sjellë disa shqetësime që ju kanë mbetur nga marrëdhëniet e kaluara dhe nuk keni arritur të menaxhoni ato. Ju duhet t’i lini ata në të kaluarën dhe të mbani vetëm mësimin që keni mësuar prej tyre, përndryshe do të ndikojnë negativisht në një marrëdhënie të re. Urani do të kalojë tek Demi më 6 Mars, duke krijuar humorin tuaj revolucionar në gjithçka që i përket “nevojës sociale”. Nuk përjashtohet për shkak të gjendjes suaj për të mbajtur distancën nga njerëzit që mendojnë se po përpiqen të vendosin një model të caktuar për ju, madje edhe nëse jeni keq me partnerin tuaj për shkak të prioriteteve të ndryshme. Dashuria e papritur është në programin e Uranit tek Demi, por duhet të mbani mend se mund të kenë një çmim që mund të jetë mjaft i madh. Mos merrni vendime nga reagime si dhe duhet të mbani mend se do të jeni marrësit e efekteve të tyre. Eklipsi që ndodh më 21 Janar në aksin tuaj Ujori-Luani do t’ju vë në procesin e pyetjes nëse jeni me partnerin e duhur dhe nëse ai / ajo që keni njohur kohët e fundit – ju që jeni beqarë – plotëson nevojat tuaja. Ajo që duhet të jeni të kujdesshëm janë vendimet egoiste, siç do të shihni se ata nuk do ju ndihmojnë as çështjet tuaja sentimentale. Mundohuni të merrni ndonjë vendim të bazuar në argumente racionale pasi do të gjykojë rrjedhën e mëvonshme të çështjeve tuaja sentimentale.
Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Dashi 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË
Këtë vit, do të keni një ndihmë të madhe pasi Jupiteri është tek Shigjetari dhe nga ky vend do të sigurohet që të dërgoni miq besnikë, të cilët do të jenë të gatshëm t’ju ndihmojnë me çdo gjë që kërkoni. Jupiteri nga ky post gjithashtu do t’ju ndihmojë të zgjeroni mjedisin tuaj miqësor dhe të krijoni aleanca të reja qoftë personalisht ose në nivel profesional. Më 3 Dhjetor Jupiteri do të kalojë në shenjën e Bricjapit dhe do të jetë një engjëll kujdestar për ju, duke parandaluar situata të vështira edhe në minutën e fundit. Saturni vazhdon karrierën e tij tek Bricjapi ngre shqetësime në intervale që mund të mos kenë një bazë të arsyeshme, por do të jenë në gjendje të lodhen. Terapia në punë është një zgjidhje e mirë pasi do ta mbajë mendjen larg shqetësimeve dhe stresit pa logjikë. Urani do të kalojë me siguri shenjën e Demit më 6 Mars, duke krijuar një bazë të mirë për ndryshime në lidhje me shtëpinë tuaj dhe “përbërjen” e shtëpisë. Ka mundësi të keni gjetur një partner dhe do vendosni të bashkëjetoni ose nëse jetoni me familjen tuaj vendosni të bëheni të pavarur. E vetmja siguri është se Urani do të krijojë bazën e duhur për të revolucionarizuar gjithçka që ju shqetëson. Kjo mund të krijojë grindje me njerëzit tuaj dhe ka mundësi të krijojë distanca mes jush. Eklips Hënor që do të ndodh më 21 Janar në aksin tuaj (Ujori-Luani) do t’ju kërkojë të rishikoni marrëdhëniet dhe partneritetet për të parë nëse punojnë për ju. Ju duhet të jeni të kujdesshëm me vendimet tuaja, pasi do të përcaktojnë peizazhin në marrëdhëniet tuaja ndër personale për një kohë mjaft të gjatë.

DHJETË DITËSHI I DYTË
Në vitin 2019, është një vit që do të jetë shumë i dobishëm për të zgjeruar mjedisin tuaj miqësor, për të bërë marrëdhënie me publikun dhe për të njohur një botë të re, pasi Jupiteri, i cili është tek Shigjetari, krijon një bazë të mirë për “aleancat”. Viti është i madh dhe nëse jeni të angazhuar në veprime, ju keni një rol aktiv në një grup ose klub si Jupiteri do të kujdeset për rritjen e hijeshisë tuaj dhe për të sjellë njerëzit rreth jush të cilët do ju shohin në sy. Përfitoni nga peizazhi deri më 2 dhjetor, kur Jupiteri do të qëndrojë tek Shigjetari pasi do të ofrojë mundësi të shkëlqyer përmes partneriteteve, grupeve dhe miqve. Saturni, i cili vazhdon karrierën e tij tek Bricjapi, ju fton të zgjidhni situata dhe njerëz që ju kanë mërzitur në të kaluarën dhe deri tani brenda jush pa mundur ta lini pas. Zgjedhja e vetëdijshme për të lënë gjithçka që ju ka dëmtuar në të kaluarën do t’ju lërë hapësirë dhe humor për t’u marrë me të tashmen, gjë që duket qartë më e mirë pasi ju takon ta bëni atë që dëshironi. Kalimi i Uranit tek Demi më 6 Mars sugjeron se do të ketë raste kur do të doni ta bëni indiferencën tuaj ndaj kostos! Kjo do t’ju shpëtojë, por me siguri do t’i habisni të tjerët madje edhe të afërmit tuaj, njerëzit tuaj. Eklipsi i vitit më së shumti do të zhvillohet në aksin e Gaforres dhe Bricjapit dhe do t’ju tregojë se si t’i zgjidhni situatat e kaluara, në mënyrë që të përqendroheni në të tashmen dhe të ardhmen. Gjendja juaj egoiste mund të mos ju lejojë të bëni atë, prandaj duhet të ushtroni dëshirën tuaj për të arritur qëllimin tuaj. Eklipsi që do të zhvillohet më 6 Janar tek Bricjapi sugjeron se një çështje e së kaluarës do të shfaqë edhe një debat. Ju duhet të pranoni gabimet tuaja në lidhje me këtë dhe jo vetëm të kërkoni përgjegjësi nga të tjerët.

DHJETË DITËSHI I TRETË
Në 2019, është një vit që mund të lëvizni përpara vetëm nëse keni përfunduar me situata të paplota dhe të kundërshtuara nga e kaluara. Saturni, i cili është ende tek Bricjapi, kërkon që të merrni përgjegjësinë pasi është mënyra e vetme për të marrë mësimin tuaj që do t’ju ndihmojë të zhvilloni më tej. Plutoni, i cili është gjithashtu tek Bricjapi këtë vit, do të fillojë të ndikojë në dhjetëditëshin tuaj dhe ka mundësi të ndiejë mungesë besimi, gjë që mund t’ju mbajë përsëri në çështje shumë të rëndësishme. Ndikimi pozitiv i këtij ndikimi do të jetë intuita juaj e shkëlqyer që duhet dëgjuar. Jupiteri do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, duke pasuruar jetën tuaj sociale me ftesa, fytyra të reja dhe tifozë. Urani do të jetë në ditët e fundit të Dashit deri më 5 Mars, duke treguar nevojën tuaj për udhëtime, ekskursione dhe kontakte me njerëzit në mjedisin tuaj. Më 6 Mars, Urani do të kalojë tek Demi, duke krijuar terren për revolucion. Pikëpamjet tuaja të pazakonta për disa çështje mund të jenë një arsye për t’u çliruar me njerëzit tuaj të afërt dhe përfundimisht të krijojnë distanca, por jeni të vendosur të ndryshoni diçka që nuk ju përshtatet. Eklipset e vitit bëhen më së shumti në aksin Bricjapi-Gaforre, gjë që tregon se dyshimi juaj do të rritet herë pas here, dhe në kombinim me subjektivitetin tuaj do të dalin probleme për ju dhe për të tjerët rreth jush. Kini kujdes të veçantë sepse kjo do të ketë një ndikim negativ në çështjet e përditshme dhe kontaktet me njerëzit në mjedisin tuaj të punës.

PESHQIT 2019

NEPTUNI TEK PESHQIT (për të lindurin në mes të dhjetëditëshit të dytë)
Ju keni ardhur në një periudhë të jetës suaj që jeni thirrur për të zbuluar veten tuaj të vërtetë, sepse ka më shumë mundësi që ju të mos dalloni se kush jeni dhe çfarë mundësisht keni. Neptuni në shtëpinë tuaj të parë zbulon dimensionet reale të personalitetit tuaj, nëpërmjet ndjeshmërisë, intuitës, emocionit intensiv që keni. Marrëdhëniet me njerëzit tuaj të dashur janë veçanërisht të prekur, veçanërisht në aspektin e jetës suaj personale dhe profesionale, pasi tentoni të idealizoni njerëzit dhe situatat dhe të nxiteni kryesisht nga emocionet dhe jo logjika, që ka më shumë mundësi të çojë për gabime që do t’ju kushtojnë. Katalitike do jetë për ju në këtë kohë që të angazhoheni në kërkimin shpirtëror, meditimin dhe artin, sepse do të jenë rrugëdalje të rëndësishme për fantazinë që ju mban, duke dhënë mundësinë për të punuar me sy hapur dhe pastër në jetën reale. Ajo që ju duhet të kuptoni është se ka ardhur koha përmes një procesi të fuqishëm shpirtëror që vetëm mund t’ju ofrojë, përndryshe halucinacionet dhe iluzionet do të çojnë në zhgënjime të forta që nuk do të jenë lehtë për t’u kapërcyer.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në dhjetëditëshin e dytë)
Me Saturnin duke zgjeruar shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, është koha për të sqaruar marrëdhëniet në mjedisin tuaj miqësor, pasi ka shumë mundësi të largojë njerëzit që kanë qenë kaq të rëndësishëm në jetën tuaj, duke gjetur se ata nuk ju japin asgjë dhe nuk mund t’i përgjigjen për atë që keni nga marrëdhëniet tuaja miqësore. Qëllimet, aspiratat dhe ëndrrat mund të arrihen vetëm nëse bëni me të vërtetë shumë përpjekje dhe punoni shumë, përndryshe ata do të bien para jush për të mësuar se përpjekjet duhet të bëhen do të arrihen vetëm nën kushte të caktuara dhe një qëndrim të përgjegjshëm. Pjesëmarrja juaj në aktivitete kolektive mund të jetë një katalizator në evoluimin e kursit të tyre, ndërkohë tregoni se mund të bashkoheni dhe të punoni në grup, por nuk do të hezitoni të jeni absolut dhe të rreptë kur keni nevojë për ta mbrojtur atë. Një mundësi e shkëlqyeshme jepet për të vendosur qëllime dhe ëndrra të reja, por duhet të vendosni themele të forta dhe të tregoni qasjen e përgjegjshme, të punës dhe metodike. Atëherë do të shihni arritjen e tyre dhe do të jetë një moment i madh gëzimi dhe kënaqësie për ju.

NDIKIMI I JUPITERIT
Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, keni mundësinë për të dhënë një kontribut më të madh në karrierën tuaj dhe imazhin publik. Është fakt se mundësitë që do të vijnë do të jenë unike dhe mirë do bëni për t’i rrëmbyer, sepse kanë më shumë mundësi të mos përsëriten. Optimizmi dhe mjeshtëria janë të kombinuara në një mënyrë unike, por një gjë për t’u mbajtur mend është që të mos mbivlerësohet duke synuar pozicionet profesionale që do të jenë të vështira për t’u arritur, sepse keni më shumë mundësi të bien nga lart dhe të keni një mënyrë jonormale për ju. Njerëzit që vijnë përmes mjedisit të biznesit mund t’ju ndihmojnë të rritni karrierën tuaj dhe të luani një rol të rëndësishëm në jetën tuaj personale. Prej 3 Dhjetorit, Jupiteri kalon tek Bricjapi dhe e ktheni vëmendjen tek qëllimet dhe aspiratat që keni dhe doni të keni sukses. Përpjekjet që dëshironi të paguani drejtohen nga favorit universal, i cili mund të “përkthehet” nga prania e njerëzve miqësorë pranë jush ose njohjeve të reja të rëndësishme që do të përcaktojnë çdo zhvillim. Rrethi juaj miqësor po zgjerohet, shoqëria juaj rritet dhe janë shumë ata që do t’ju afrohen juve për t’u bërë pjesë e jetës suaj. Gjithashtu është shumë e rëndësishme të merrni pjesë në veprime të përbashkëta dhe përpjekje kolektive që do të hapin rrugë të reja të rëndësishme.

EKLIPSET 2019
Eklipset në aksin e Gaforres – Bricjapit këtë herë (eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar, Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik, eklipsi i Hënës në aksin e Gaforres – Bricjapit më 16 korrik, eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) ju merrni vendime të rëndësishme për jetën tuaj të dashurisë, marrëdhëniet tuaja miqësore, qëllimet dhe ëndrrat që ju interesojnë. Kushtet do të jenë të ngutshme, por kjo do të çojë në ndryshime të rëndësishme, nisje të reja ose mbyllje të rretheve që do të jenë kritike për karrierën tuaj personale. Eklipsi Hënor më 21 Janar në aksin Ujori-Luani mbyll çështjet e punës dhe punët e përditshme që ju shqetësojnë ose situatat e kaluara që mund t’ju dëmtojnë. Përparime dhe ngjarje të papritura mund të ju befasojnë, mbajeni durimin tuaj dhe nëse mundeni, bëni vetën tuaj të parë që ta rrëzoni atë në mënyrë që të filloni zhvillimet në mënyrën tuaj.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019
Merkuri retrospektiv në shenjën tuaj prej 6 Marsit deri më 29 Mars nuk ju ndihmon të shprehni mendimet në mënyrën më të mirë të mundshme, kjo ka mundësi të sjellë reagime dhe disponimi konfliktues nga bashkëshorti ose bashkëpunëtorët që do ju çojnë në kundërshtime. Keqinterpretimet dhe keqkuptimet mund të vonojnë planet tuaja, mos u zhgënjeni dhe të përpiqeni të hartoni lëvizjet tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme. Shmangni marrëveshjet e reja para se Merkuri të kthehej në një rrugë të drejtë, sepse ka më shumë mundësi që të mos arrijë pritshmëritë. Peshqit : Këtë vit të ri hyn me Dielli dhe Merkurin tek Bricjapi më 06/01/2019. Me mbështetjen e miqve tuaj, do të jeni në gjendje të bëni disa nga planet që keni pasur në mendjen tuaj për një kohë të gjatë. Prej 15/02/2019 me Marsin duke hyrë tek Demi dhe me ndihmën e të afërmve tuaj këtë herë, do të jeni në gjendje të zgjidhni një çështje familjare. Në këtë kohë favorizohen lëvizje dhe udhëtime. Kryesisht për arsye biznesi. Gjithashtu nëse jeni duke u shqyrtuar, do të jeni favorizues. Frymëzim do të kenë shkrimtarë dhe poetë! Nëse keni pasur konflikte me të afërmit tani është një kohë e pajtimit! Përfitoni nga këto ditë. Merkuri nga 18/04/2019 dhe Afërdita tek Dashi nga 21/04/2019 do të ndikojë në financat tuaja! Ajo do të paraqesë likuiditet dhe paqëndrueshmëri! Ju duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm në lidhje me mënyrën e menaxhimit të financave tuaja. Do të vijë një periudhë ku me të vërtetë do të keni nevoj për para. Me Marsin duke hyrë tek Demi më 17/05/2019 do të keni mundësi të vini në kontakt me shumë njerëz. Shoqëria juaj do të jetë në horizont. Ju do të jeni veçanërisht të sjellshëm dhe të arritshëm për të tjerët. Ju do të rrezatoni një bukuri dhe ka shumë mundësi të bëni njohje të mirë erotike. Prej 15/09/2019 me hyrjen e Merkurit dhe Afërditës tek Peshorja do të ketë një përçarje të brendshme. Do zgjohen kujtimet që nuk doni të mbani mend. Këto janë disa ngjarje që ju i kishit mbaruar dhe shihni se disa po i riprodhojnë ato. Një fakt që ju sjell përball me ta. Me hyrjen e Merkurit tek Akrepi nga 04/10/2019 deri në 09/11/2019, do të dëshironi të jeni me njerëz që do t’ju japin njohuri! Do të ketë një interes të madh për t’u informuar në përgjithësi për gjithçka që ndodh rreth jush.

Eklipset 2019
Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë tek Peshqit të lindur nga data 24/02 deri 13/03. Ata preken kryesisht në mënyrë profesionale. Eklipsi Hënor në 21/01/2019 do të ndikojë kryesisht Peshqit të lindur nga 19/02 deri 28/02. Kujdes për punën dhe çështjet shëndetësore. Eklipsi Diellor i periudhës 02/07/2019 do të ndikojë tek Peshqit të lindur nga 21/02 deri 11/03. Favorizojnë marrëdhëniet e dashurisë kryesisht. Favorizohen lojrat e fatit. Eklipsi Hënor i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Peshqit të lindur nga 06/03 deri më 20/03. Vështirësitë në shoqërinë tuaj profesionale, por edhe sociale!

Karma
Shumë aventuresk viti 2018. Mos kini frikë! Guxoni dhe shkoni. Periudhat e vetme të eklipseve kujdesen, veçanërisht më 21/01/2019
PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)
1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e tetë do të sjellë ndryshime në financat tuaja nëse ato varen nga palët e treta. Pra, nëse jeni financiarisht i varur nga bashkëshorti ose një bashkëpunëtori juaj, ju duhet të jeni të përgatitur për mirë apo edhe për të keqen. Nuk është ende e çuditshme të pranohet ndonjë trashëgimi. Shmangni, megjithatë, marrjen e një kredie në këtë kohë, sepse ajo do të ishte e padobishme, ose të përpiqeni të ndani pronën. Është shumë e mundshme që gjatë këtij efekti të Uranit, një njohje e re do të shquhet në fushën e aktivitetit seksual me origjinalitetin dhe pasionin që e karakterizon, por është i destinuar të mos ketë kohëzgjatje. Së fundi mund të merreni me psikologjinë, parapsikologjinë, ose merrni pjesë në disa grupe me perceptime dhe aktivitete revolucionare ose konspirative.
1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 11-të. Pas testimit të aftësive tuaja profesionale gjatë dy viteve e gjysmë të fundit, tani do të kërkoni dhe do të punoni për të arritur idealin tuaj nëpërmjet ekipeve, sindikatave dhe organizatave. Sigurisht që duhet të bëni vetë-kritika strikte për të shmangur të metën në sjelljen tuaj. Joshje do ndjeni për njerëzit e moshuar, si dhe shumë përvoja që do të merrni prej tyre. Edhe miq të mirë mund t’ju ndihmojnë në kërkesat tuaja, ndërkohë miqësitë që nuk kanë themele të ngurta ka mundësi të shpërbëhen.
1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 12-të. Koha që vijon do ju afrojë më afër me të vërtetën, pasi do ta gjeni veten ballë për ballë me njerëz dhe situata dhe do të mësoni të vërtetën qoftë për ta ose për veten tuaj. Pranoni gjërat siç janë dhe provoni këtë hapësirë për të përfituar nga kërkimi i së vërtetës, në mënyrë që vendosja juaj përfundimtare në jetë të jetë e drejtë nga këtu e tutje. Për shumë njerëz, kërkimi për të vërtetën mund të ketë përmasa më të thella fetare dhe shpirtërore, pasi do të vijnë në kontakt me mjeshtërat shpirtërorë, ose nëpërmjet kërkimit metafizik.
5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 7-të.
Kalimi i Uranit nga dita e shtatë do ta tronditë martesën tuaj ose një bashkëpunim të ngushtë. Pra, nëse këto janë konvencionale, nëse ato bazohen në obligacione sipërfaqësore dhe nuk kanë rrënjë më të thella, ato kanë mundësi të shpërndahen. Por marrëdhëniet e shëndetshme mund të tronditen gjithashtu nga një marrëdhënie e papritur, por e përkohshme. Kjo periudhë gjithashtu mund të sjellë konfrontime të hapura me armiqtë tuaj të dukshëm dhe disa përpjekje ligjore. Gjithë këtë kohë do të mbizotërojë liria dhe ndryshimi.
30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 11-të.
Në të ardhmen, idealet, shpresat dhe pritjet tuaja për të ardhmen do të luajnë një rol të rëndësishëm për ju. Por edhe miqtë dhe grupet shoqërore dhe sindikatat do të jenë mënyra përmes së cilës do të shprehni veten. Përpjekjet tuaja nuk do të kenë karakterin e ndjekjes së përfitimeve të drejtpërdrejta personale, por të një natyre më të përgjithshme humanitare. Fitimi juaj do të jetë të njiheni me më shumë njerëz, brenda grupeve që do të lëvizni, shumë prej të cilave do të jenë të dobishme për ju, si dhe vlerësimin tuaj në tërësi dhe pranimin e vlerës tuaj. Ndoshta për shumë njerëz kjo do të thotë popullaritet i madh në një mjedis më të gjerë shoqëror.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)
1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e parë. Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t’ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Është paqja dhe qetësia juaj, dhe mungon disponimi i mërzitshëm. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.
1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja, ku sjellja juaj ndryshon. Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksit, më në fund, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Periudhen e ardhshme do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.
1 Janar 2019 Kalimi i Merkuri nga shtëpia e 12-të. Periudha e ardhshme do të nxjerrë në pah disa sekrete dhe një tendencë të caktuar për të izoluar dhe larguar. Ju do të shmangni turmën dhe do të preferoni “botën tuaj ëndërrimtare”. Mënyra më e mirë për t’u përballur me këtë kohë, sipas mendimit tim, të strehoheni në një mësues ose instruktor shpirtëror, ose të lexoni një libër që do t’ju sjell dobi mendërisht. Përtej kësaj, ka edhe organizata bamirëse që mund t’ju ushqejnë më shumë.
1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja, ku sjellja juaj ndryshon. Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksit, më në fund, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.
7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Periudha e ardhshme do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.
20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nën ndërgjegjshëm në konflikte emocionale ose psikologjike. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.
3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t’u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t’ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.
14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të. Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me partnerin tuaj. Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos u grindni me partnerët tuaj ose bashkëpunëtorin tuaj. Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje. Pastaj këto konflikte mund të vijnë në sipërfaqe, e cila është më e mira për t’u zgjidhur tani. Çdo gjë është gjithmonë për të treguar shpirtin tuaj të shoqërimit.
18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja. Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t’ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.
1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Periudha e ardhshme do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.
21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.
26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.
31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 6-të. Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Është koha për terapi profesionale. Problemi është se do të ishte më mirë nëse puna që ofron nuk duhet të bëhet për dikë tjetër, sepse kjo ju shqetëson. Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Do të ishte më mirë nëse nuk jeni të vetëpunësuar, të ndërmerrni një punë të njëpasnjëshme, kështu që mendoni se punoni vetëm për veten tuaj. Gjithashtu, kini kujdes me punën e tepërt, të cilat mund të dobësojnë qëndrueshmërinë tuaj dhe thyen shëndetin tuaj.
20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të Periudhën e ardhshme, ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshllëqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t’ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.
15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.
16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të. Kjo periudhe karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj. Ndjeni se jeni qendra e botës dhe po lironi çdo frikë apo pezullim. Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë. Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entuziazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme. Shmangni gjithashtu bixhozin. Por mund të argëtoheni, të shprehni talentet dhe të shijoni dashurinë që është më e rëndësishme për ju. Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj shikoni sjelljen tuaj ndaj tyre.
21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t’u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t’ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.
9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.
21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t’u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.
1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga 4-të. Herën tjetër karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat natyrisht nuk mund të zgjidhen tani. Vetëm puna e vështirë në shtëpi ose në zyrë do t’ju japë një rrugëdalje, por mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore. Kjo periudhë nuk është e favorshme. Mundohuni të provoni sjelljen tuaj për këtë kohë, për të shmangur grindjet sepse të tjerët nuk janë të gatshëm të pranojnë sjelljen tuaj .
3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të. Herën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa ri nxehje të vjetra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

Parashikimet në dashuri
Me Neptunin në shenjën tuaj, shpesh krijoni një realitet virtual në lidhje me jetën tuaj personale dhe ka shumë mundësi të ju çojë në zhgënjim, sepse iluzionet nuk do të mbahen për një kohë të gjatë dhe do të detyroheni ta shihni realitetin. Kjo mund të ndikojë në marrëdhënien tuaj tashmë ekzistuese ose në një njohje të re, Është gjithashtu e mundur që të demistifikoni partnerin që keni në jetën tuaj dhe të shpërndajë marrëdhënien tuaj kur zbuloni se nuk mund të vazhdoni me jetën. Eklipset në aksin e Gaforres-Bricjapit ju bëjnë të përqendroni interesin tuaj në jetën tuaj erotike dhe të krijoni parime të reja ose të mbyllni marrëdhëniet personale nën kushte emocionale të ngarkuara me rreptësi që kanë më shumë mundësi të punojnë për ju. Ajo që nuk mund të duroni me siguri është manipulimi dhe shtypja, që do ju çojë në largimin tuaj. Është gjithashtu e mundur që të jeni ju ai që doni të keni kontrollin absolut, duke e udhëhequr lidhjen tuaj me konfliktin përfundimtar. Nëse jeni vetëm, është e këshillueshme që të jeni të vëmendshëm ndaj njohjeve të reja, sepse ata kanë ardhur për të lënë shenjën e tyre dhe kjo “monedhë” mund të ketë dy anët. Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor ju jep mundësinë për të zgjeruar mjedisin tuaj shoqëror, për të depërtuar në mjedise të reja, veçanërisht në lidhje me karrierën tuaj, që mund të ketë njohje të rëndësishme të reja për ju në jetën tuaj personale. Ju që keni një partner nuk mund të merrni vendime të rëndësishme për evoluimin e marrëdhënies tuaj, siç është formalizmi, duke ndryshuar imazhin tuaj publik në mjedisin më të gjerë shoqëror. Marsin tek Virgjëresha nga 19 Gusht deri më 4 Tetor do të rrisë ndjeshëm tensionin në jetën tuaj personale, duke sjellë në ballë konturet dhe rivalitetet me bashkëshortin tuaj që do ta bëjnë atmosferën tuaj më të vështirë. Është një ide e mirë të përpiqeni të mbani tonin e ulët dhe mos lejoni që egoizmi t’ju tronditë, sepse pasojat do të jenë të pakëndshme. Afërdita në shenjën tuaj më 27 Mars deri më 20 Prill ju mbush me gëzim, hijeshi dhe nevojën për të shprehur veten përmes flirtimit dhe dashurisë. Njohjet janë shumë të mundshëm, pasi nuk mund të shkohet pa u vënë re. Ju që keni një partner, është mirë të mos humbni veten për nevojat tuaja personale duke injoruar nevojat e partnerit tuaj. Në vitin 2019, është një vit i rritjes sociale dhe personale, pas një periudhe që mund të tensionoheni. Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të jetë ndihmësi juaj i madh dhe do t’ju ndihmojë të tregoni veten tuaj dhe personalitetin tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme. Ajo ende do të sjellë njohje të reja dhe të shquara rreth jush dhe ju që i përkisni beqarëve të subjektit tuaj, është gjithashtu e mundur të filloni një marrëdhënie me dikë që ka një status të fortë shoqëror. Flirtimi për ju do të jetë një punë e përditshme pasi do të gjeni kohë dhe humor për ta praktikuar atë shumë shpesh, edhe nëse keni shumë detyrime profesionale. Më 3 Dhjetor, Jupiteri do të kalojë në shenjën e Bricjapit, duke inauguruar një periudhë të re në çështjet tuaja sentimentale, duke zhvendosur interesin tuaj në mjedisin tuaj miqësor. Njohjet me miqtë tuaj të dashur mund të fshehë marrëdhënien tuaj të ardhshme, madje nuk përjashtohet një marrëdhënie me dikë që lëviz në mjedisin tuaj miqësor. Neptuni i cili është në shenjën tuaj, do të prekë ju të lindurit gjatë dhjetëditëshit të ardhshme dhe ju fton të jeni të kujdesshëm pasi ju mund të zbukuroni njerëzit dhe situatat duke besuar se është ajo që kërkoni, por me kalimin e kohës do ta kuptoni se përfundimisht thesari ishte qymyr. Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtoni juve që i përkisni beqarëve të subjektit tuaj, pasi ka mundësi të hyni në procesin e krijimit të një marrëdhënieje me një person të lidhur me mjedisin tuaj profesional dhe më vonë të gjeni se ajo nuk i plotëson pritjet tuaja dhe mund të krijoni një problem në karrierën tuaj profesionale. Ju që e keni gjetur partnerin tuaj përsëri duhet të jeni të kujdesshëm pasi ka mundësi të rrezikoni marrëdhënien tuaj – e cila ka qenë e vërtetuar në jetën tuaj – për një dëshirë të përkohshme që do të shpërbëjë shpejt. Urani, i cili do të jetë tek Demi që nga 6 Marsi, do të krijojë një bazë të mirë për njohje dhe befasi në jetën tuaj personale. Takimet shoqërore, marrëdhëniet me publikun dhe interneti do të luajnë një rol të rëndësishëm në çështjet tuaja emocionale, pasi përmes tyre mund të krijoni diçka të veçantë për ju. Saturni, i cili është dhe këtë vit tek Bricjapi, është zëri i arsyetimit për ju që vjen nëpërmjet miqve tuaj të dashur. Mos hezitoni të konsultoheni për çështje të një natyre sentimentale dhe të merrni seriozisht mendimin tuaj, edhe nëse nuk ju pëlqen ajo që po dëgjoni.
Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Shigjetari 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË
2019 do të jetë një vit i mirë plot mundësi, zgjerime dhe ngritje sociale. Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, favorizon çështjet profesionale dhe çështjet që lidhen me karrierën tuaj. Ka ende mundësi që të rritë reputacionin tuaj dhe të krijojë kushtet e duhura për njohje sociale. Ju që keni gjetur tashme një partner nuk përjashtohet një sugjerim për të marrë një hap më tej në marrëdhënien tuaj. Ju që jeni beqar njohjet e reja, të cilat do të shoqërohen nga një status i fuqishëm shoqëror, nuk do t’ju lënë indiferentë. Më 3 Dhjetor, Jupiteri kalon në shenjën e Bricjapit, duke krijuar kushte të duhura për të zgjeruar mjedisin tuaj miqësor me shtesa të reja, për t’u angazhuar me grupe dhe klube dhe për të rritur reputacionin tuaj! Saturni – i cili është ende tek Bricjapi – vitin e kaluar ju tregoi disa gjëra rreth njerëzve që përbëjnë ambientin tuaj miqësor. Këtë vit, e cila nuk ndikon në dhjetëditëshin tuaj, do të ishte mirë të mos harroni mësimet që ju dha, pasi do të jenë të vlefshme. Urani më në fund do të kalojë në shenjën e Demit më 6 Mars, duke krijuar një bazë të mirë për vendime të papritura në lidhje me çështjet e edukimit dhe udhëtimit. Disa nga mendimet tuaja të veçanta mund të jenë një arsye për t’u shkëputur me njerëz në mjedisin tuaj të ngushtë pasi nuk jeni të gatshëm të bëni mbrapa. Eklipset e vitit bëhen më së shumti në aksin Gaforre-Bricjapi dhe sjellin njohje karmike dhe dashuri të re për beqarët në shenjën tuaj. Eklipsi që ndodh më 21 Janar në aksin Ujor-Luan do të nxisë çështje që ju bëjnë nervoz, gjë që do të ndikojë në disponimin tuaj dhe në jetën tuaj të përditshme.

DHJETË DITËSHI I DYTË
2019, është një vit që do t’ju mbushë me përvoja të reja, si dhe Saturni, Mjeshtri i Madh është tek Bricjapi në shtëpi të lidhur me miqtë, aktivitetet kolektive dhe grupet. Ju mund të jeni në procesin e negocimit të pjesëmarrjes tuaj në një grup ose edhe të vendosni ta ndaloni nëse mendoni se nuk jeni duke punuar më. Ndjenja e detyrës do të jetë intensive gjatë gjithë vitit dhe do të jetë një pikë konfrontimi, pasi miqtë tuaj mund ta konsiderojnë të tepruar. Këtë vit, jeni të ftuar për të vlerësuar njerëzit që përbëjnë mjedisin tuaj miqësor, ndërkohë kuptoni se disa njerëz nuk duhet të jenë në të. Në rastin e njohësve të rinj duhet të mbani mend se këto janë bërë në kohën më të mirë dhe kanë gjithçka për të mbajtur me kalimin e kohës. Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të përfitojë veçanërisht nga çështjet tuaja të biznesit dhe nuk përjashtohet t’ju oftojnë sugjerime të vlefshme për përmbajtjen e biznesit, madje edhe një promovim në punën tuaj. Përfitoni nga favori tuaj dhe lëvizni çështje të lidhura me profesionin tuaj. Neptuni, i cili është në shenjën tuaj këtë vit, do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj – krijon sfondin e duhur për zgjedhje të gabuara. Duhet të jeni të kujdesshëm pasi iluzionet nuk do ndihmojë as ju dhe zgjedhjet tuaja. Është e këshillueshme që të mos nxitoni për të nxjerrë përfundime sidomos për njerëzit që tani do të hyjnë në jetën tuaj, pasi nuk jeni të sigurt për qëllimet e tyre. Eklipsi i vitit bëhet më së shumti në aksin e Gaforres dhe Bricjapit dhe tregojnë se çështjet tuaja sentimentale do të luajnë një rol të veçantë këtë vit. Shmangni të luani me karta të fshehura dhe preferoni sinqeritetin, përndryshe ka mundësi të jeni të ekspozuar ndaj dikujt që ju intereson.

DHJETËDITËSHI I TRETË
2019 është një vit që ju bën thirrje që t’i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve tuaja të biznesit, pasi Jupiteri, i cili është tek Shigjetari, do të jetë jashtëzakonisht i dobishëm në këtë fushë. Deri më 2 Dhjetor, që do të qëndroj atje, përfitoni nga mundësitë që do t’ju jepen, pasi mund të fitoni shumë nëpërmjet tyre. Përfitimet financiare që do të shoqërojnë këto mundësi do të jenë veçanërisht joshëse. Neptuni i cili është në shenjën tuaj do të turbullojë gjykimin tuaj dhe mund t’ju bëjë të bëni vendime të gabuara për çështjet personale dhe të biznesit. Saturni, i cili do të jetë tek Bricjapi këtë vit, sugjeron që miqtë e vërtetë do të jenë atje për ju, prandaj mos hezitoni t’i konsultoni ato në mënyrë specifike për tema që janë shumë të mira për të qenë të vërteta. Urani, i cili do të jetë në gradat e fundit të Dashit, sugjeron se në tremujorin e parë të vitit gjendja në financat tuaja do të ndryshojë dhe do të jetë e vështirë të stabilizohet. Më 6 Mars kalon në fund në shenjën e Demit, duke e lënë sektorin financiar të stabilizohet. Mendimet dhe besimet tuaja do të jenë shkak i tensionit mes jush dhe fytyrave të mjedisit tuaj të ngushtë. Nëpërmjet tyre do t’ju jepet mundësia të shihni gjëra cilët njerëz ja vlen të qëndrojnë pranë jush. Eklipset e vitit bëhen më së shumti në aksin Bricjapi-Gaforre, që tregon se do të ketë “lëvizshmëri” në çështjet erotike dhe çështjet që lidhen me miqtë tuaj. Eklipsi Hënor që do të zhvillohet më 16 Korrik në aksin e Gaforres dhe Bricjapit tregon se mund të takoni një dashuri që do të njiheni përmes një personi miqësor, ose mund të kuptoni se jeni të dashuruar me një mikun tuaj, pasi do të krijohen kushte që do t’ju sjellin afër.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto