Zbulimi shokues i shkencëtarëve: “Alienët ekzistojnë, ja ku janë duke jetuar prej vitesh të fshehur nga njerëzimi”

Në një studim të fundit, Universiteti i Lincoln në Britaninë e Madhe është shprehur se ekziston mundësia që alienët të jenë duke jetuar në një hënë jashtë sistemit tonë diellor.

Këto hëna quhen “Exomoons” dhe mund të jetë shtëpia që alienët kanë zgjedhur për të mbijetuar. Shkencëtarët mendojnë se planetët kanë hënat e tyre, të cilat mund të banohen nga jashtëtokësorët.

Por deri më tani janë zbuluar vetëm 4 mijë planete jashtë galaktikës sonë dhe të tjera janë në pritje për t’u gjendur.

Shkencëtarët besojnë se pavarësisht gamës së madhe të planeteve, vetëm shumë pak prej tyre ofrojnë mundësinë për të jetuar. Disa prej tyre ndodhen ose shumë afër, ose shumë larg diellit, duke i kthyer në vende të ngrira dhe pa diell.

Ju mund të pëlqeni dhe këto