Flower
Flower

Vetëm delfinët mund ta bëjnë, ky njeri realizon të pamundurën

Francezi David Helder ka një lloj superfuqie të veçantë: ai arrin të bëjë unaza ajri nën ujë, të cilat për më tepër arrijnë të ruajnë formën e tyre për një kohë shumë të gjatë.

Edhe nëse duket se nuk bën ndonjë përpjekje për të krijuar këto shifra, ata me një përvojë të vogël zhytjeje e dinë se nuk është aspak e lehtë.

“Kisha parë njerëzit që bënin rrathë. Kam provuar shumë herë të bëj edhe vetë diçka të ngjashme dhe maksimumi që kam mundur të bëj janë flluska ajri me gojë.

“Në fillim rezultati nuk ishte i madh, por pas disa javësh rrathët filluan të formoheshin rregullisht”, shpjegon Helder.

“Tani kam mësuar të bëj figura më komplekse madje kam arritur edhe të krijoj, dy unaza të lidhura së bashku.

“Më pëlqen t’i bëj këto gjëra në det. Kjo është një mënyrë për të bashkëvepruar me jetën në ujë”, ka thënë ai.

Ju mund të pëlqeni dhe këto