Theu rekordin Guinness, i riu mban 100 qirinj të ndezur në gojë (Video)

Një burrë ka vendosur rekordin e tij Gines të 100-të, kur mbajti 100 qirinj të ndezur në gojë. David Rush mbushi gojën e tij me qirinj gjatë eventit TEDxBoise.

Një video tregon Rush i cili vendos qirinjtë në gojë, që më pas ndizen nga një anëtar i ekipit të tij.

Ai mban 100 qirinjtë në gojë për plot 30 sekonda. Rekordi i mëparshëm ishte vendosur me 41 qirinj dhe u vendos në vitin 2018 nga Dinesh Shivnath Upadhyaya nga Mumbai, Indi.

Ju mund të pëlqeni dhe këto