Tani mund ta keni dhe ju! Del në shitje makina ikonike e James Bond, ja sa kushton

M Auctions House ka nxjerrë në shitje makinën ikonike që përdorej në filmat e agjentit të famshëm 007, James Bond. Kjo makinë është modifikuar nga Aston Martin dhe mban numrin origjinal të karrocerisë, ndërsa kushton 4 milionë paund.

Ndryshe nga dy kopjet e DB5, të cilat u huazuan në shtëpinë e prodhimit për prodhimin e Goldfinger në vitet 1960, që do të rindërtohen më pas, kjo makinë u modifikua plotësisht në Aston Martin dhe të gjitha aksesorët “film” janë funksionalë dhe mund përdoren shumë herë.

Natyrisht, ekziston një sistem radari i mirënjohur me një ekran në tastierë qendrore, si dhe etiketime të shkëmbyeshme të regjistrimit.

Ju mund të pëlqeni dhe këto