Publikohet anketa/ Ja cili është shteti ku njerëzit e humbasin më shpejtë vir.gjë.rinë

Një anketë ka marrë në studim 37 vende përgjatë botës, për të nxjerrë se cila është mosha mesatare kur njerëzit kanë kryer marrëdhënie se.ksuale për herë të parë.

Në këtë studim, Brazili ka moshën më të hershme të humbjes së virgjërisë, konkretisht në moshën 17 vjeçare. Në Azinë juglindore dhe Oqeani, njerëzit e humbasin më vonë, ndërsa në Amerikën Jugore, më shpejt.

Shteti i dytë me njerëzit që kryejnë marrëdhënie se.ksuale në moshë të hershme është Kolumbia dhe më pas vjen Australia dhe Zelanda e Re.

Por Malajzia është regjistruar si shteti ku njerëzit e humbasin më vonë virgjërinë, ku mosha mesatare është 23.7 vite.

Ju mund të pëlqeni dhe këto