Prapaskenat e filmave me pullë të kuqe, çfarë ndodh realisht në xhirimet e tyre që njerëzit nuk e kuptojnë

Një nga industritë më të fuqishme të momentit është padyshim ajo e filmave për të rritur, të cilat kanë një shikueshmëri të lartë.

Por realiteti që fshihet pas tyre është shumë ndryshe nga ajo që shfaqet në kamera. 20 pornostaret më të mira në botë kanë treguar eksperiencat e tyre dhe çfarë fshihet vërtet pas atyre filmave.

1 -Pornostaret nuk bëjnë një jetë luksoze, dhe nuk janë të dendura në para.

Shumë njerëz mendojnë se pornostaret jetojnë midis luksit dhe firmave të shtrenjta, në realitet kjo nuk është aspak e vërtetë. Ato marrin një pagesë në bazë të filmimeve që kryejnë dhe shikueshmërisë që kanë, por kjo pagesë nuk është ndonjë shumë marramëndëse, dhe nuk i’a mundëson jetën midis luksit apo mirëqënies së lartë.

2- Spontaniteti nuk egziston, çdo gjë është e planifikuar.

Një filmi porno që zgjat 30 minuta, në fakt mund t’i jenë dashur të paktën 4 orë për t’u xhiruar. Asgje nuk është siç duket në film, pasi asgjë nuk rrjedh lirshëm, dhe ideja që një skenë sjell një tjetër nuk qëndron aspak. Shpesh midis dy skenave bëhet një pauzë mjaft e gjatë.

3- Ereksioni

Ereksioni i penisit është diçka fiktive që nuk ndodh në mënyrë spontane. Meshkujt i duhet të xhirojnë mbi dy orë në ditë, dhe është e pamundur që ata të kenë gjithë kohës një ereksion.

Rreth 90 përqind e tyre përdorin injeksione apo konsumojnë pilula që i bën ata të jenë pa ndalim në formë.

4-Aromat

Ajo çfarë shumë njerëz nuk arrijnë të kuptojnë, është se skenat e seksit mbajnë pothuajse gjithmonë një aromë shumë të keqe.  Edhe pse aktorët bëjnë të tërë dushe përpara fillimeve të xhirimit, gjithësesi kjo nuk e shmang aromën e keqe që mban gjatë kryerjes së aktit.

5- Parapërgatitja

Aktoreve femra, i duhen të përgatiten fizikisht të paktën 12 orë përpara aktit, ato konsumojnë një sërë lëngjesh të ndryshme farmaceutike, të cilat i ndihmojnë të zbrasin stomakun dhe trupin e tyre, në mënyrë që të jenë sa më higjenike gjatë xhirimeve.

Në rastet kur i’u duhet të kryejnë një skenë të dhunshme, femrat duhet të përgatisin trupin e tyre duke e goditur ose bickuar atë, në mënyrë që të jenë të afta të durojnë dhimbjen gjatë xhirimeve.

6- Ndjeshmëria.

Pasioni dhe ndjeshmëria gjatë aktit, është diçka që ndodh shumë rrallë, pasi shumica e pornostareve tregojnë se çdo gjë është mekanike, dhe bëhet e gjitha për efekt të kamerave. Ato thonë se e tëra është një fasadë, dhe madje shumicën e herëve aktorët nuk e durojnë dot partnerin e tyre, jo më të kenë tërheqje seksuale ndaj tyre.

7 – Producentët.

Nëse keni menduar ndonjëherë se çfarë mendojnë kameramanët apo producentët që filmojnë skenën dhe ndodhen aty, përgjigjia është një ASGJË e madhe.

Atyre nuk i’u bën përshtypje, madje ka shumë raste që atyre i’u neveritet e gjithë gjëja. Pornostaret tregojnë se kameramanët e rinj, ka pasur raste që kanë dalë jashtë studios duke vjellë, nga skena dhe nga aroma që kanë ndjerë.

8- Ekzagjerimi.

Kur sheh një video porno , ndodh dhe te çuditesh nga madhësitë gjigande të organeve gjenitale,por në të vërtetë është e tëra një formë fotoshopi, por në video, le ta quajmë një video shop.

Asgjë sështë reale, apo ashtu siç duket.

9- Porno e homoseksualëve.

Shumica e pornografisë homoseksuale kryhet nga meshkuj të cilët nuk janë homoseksualë.

Atyre ju jepet të konsumojnë viagra, pasi nuk e arrinë dot ereksionin, dhe më pas çdo gjë është një fasadë e bërë për efekt të kamerave.

10- Pagesat

Nëse je në një studio të mirë Amerikanë, atëherë për një xhirim 4 orësh, pagesa për femrat është afërsisht 2500 dollarë, ndërsa për meshkujt rreth 500, por nëse ata pranojnë të shkojnë me meshkuj të tjerë pagesa e tyre rritet. Kjo është edhe arsyeja që meshkujt heteroseksualë pranojnë të kryejnë skena homoseksuale.

11- Testet

Çdo dy javë, çdo aktor pornografikë, duhet të kryejë një seri prej 12 testesh shëndetësore.

Ata kontrrollohen vazhdimisht për sëmundje të ndryshme seksuale, dhe disa prej testeve që kryejne çdo dy javë janë shumë të sikletëshme dhe të dhimbshme.

12- Problemet psikologjike

Stresi për të xhiruar çdo ditë një film erotik, më partnerë që nuk i njeh dhe që shumë prej tyre mund të mbajnë aromë të keqe, është shumë i madh. T’i shtojmë kësaj se minimumi i orarit për të xhiruar një video është 4 orë , dhe çdo gjë në të është fallso, e bën dhe më të rëndë psikologjinë e aktorëve.

13- Orgazma.

Shumica e spermës që shfaqet në video, është në fakt sheqer i lagur dhe i shpqrndarë.

Shumica e aktorëve meshkuj, nuk ja dalin të prishen përgjatë 4 orëve xhirime, ndaj producentit i duhet të improvizojë për të arritur skenën e duhur erotike.

14- Paragjykimi.

Shumica e aktorëve pornografike, kur tregojnë jetën e tyre personale, shfaqin trishtim dhe pakënaqësi, sepse njerëzit i paragjykojnë , i distancojnë dhe shpesh herë tallen me ta.

Natyrisht ka dhe nga ato pornostar që nuk e kanë problem, por përgjithsisht puna e tyre i dëmton shumë marrëdhënië personale, kur në fakt përvec konceptit si punë e pandershme, pornostaret në realitet kanë një nga punët më të shpifura që mund të jenë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto