Po martohej, 32 vjeçari arrestohet në mes të dasmës për këtë arsye

 

Një 32-vjeçar ndodhet nën akuzë për ngacmim seksual ndaj një minoreneje. Kjo e fundit ishte pjesë e stafit, në lokalin ku 32-vjeçari po martohej.

Në denoncimin e saj, vajza i tha policëve, se dhëndri e kishte pyetur për të dalë jashtë. Më tej tregon ajo, Aimers i tha se mund të bënin çfarë ajo të donte. Vajza nuk kishte pranuar dhe i kishte thënë 32-vjeçarit se po bënte thjesht punën e saj.

Më pas, gjatë mbrëmjes, ajo u urdhërua për të kontrolluar nivelin e ujit në banjën e grave. Në këtë moment, dhëndri e ndoqi, e kapi për krahu dhe e mbylli në njërën nga sallat. Vazja i tregoi policëve se ai filloi ta puthte, ndërsa u përpoq edhe ta zhvishte. Mësohet se ajo i kishte thënë 32-vjeçarit, se veprimet e tij ishin të papranueshme.

A mund të më puthësh si të thuash? Nëse e bën unë do të të jap qindra dollarë”, i kishte thënë dhëndri.

Vajza fatmirësisht arriti t’i shpëtonte dhe më pas bëri denoncimin në policinë e Northampton. Tashmë Aimers po përballet me akuzat për kufizim të lirisë ndaj një të mituri, korrupsion të të miturve, sulme të pahijshme, ekspozim të pahijshëm, sjellje të çrregullt dhe ngacmim.

Ju mund të pëlqeni dhe këto