Pas kësaj moshe, femrat arrijnë kulmin e kënaqësisë

Në forume të edukatës seksuale vajzat shpesh drejtojnë pyetje apo kërkojnë këshilla se si mund ta arrijnë kënaqësinë seksuale.

Shumë nuk arrijnë ta përjetojnë pavarësisht se janë aktive seksualisht për një kohë të gjatë dhe njihen mirë me partnerin.

Por një studim i fundit  ka provuar se është një faktor tjetër ai që ndikon më shumë në arritjen e kënaqësisë seksuale. Shpesh ky detaj anashkalohet, edhe për faktin që nuk është gjithëpërfshirës dhe nuk aplikohet për të gjitha femrat.

Bëhët fjalë për moshën. Një studim i publikuar në British Jounal of Urology arriti në përfundimin se femrat e arrijnë kulmin e kënaqësisë seksuale në moshën 36 vjeçare. Në këtë moshë femrat e njohin më mirë trupin e tyre. Ato kanë më shumë besim te vetja dhe ditë të menaxhojnë edhe paralojën.

Ju mund të pëlqeni dhe këto