Nxirret nga oqeani krijesa e çuditshme, shkencëtarët habiten kur e shikojnë

Së fundmi, një kalimtar ka parë një krijesë të çuditshme teksa ishte duke bërë një shëtitje në bregdetin e Karolinës së Veriut.

Ai u habit nga pamja e saj dhe e nxorri në foto në Facebook, ku kërkonte nga publiku nëse mund ta identifikonin krijesën.

Mirëpo, ekspertët e shërbimit të Parkut Kombëtar e kanë parë krijesën dhe akoma nuk munden t’i japin një përgjigje se çfarë është kjo gjallesë. Disa mendojnë se ajo është një peshk i dekompozuar puf.

Ju mund të pëlqeni dhe këto