Nuk e dinte njeri, ky është emri i fshehtë i Mbretëreshës Elizabeth II

Anëtarët e familjes mbretërore kanë secili nga një emër të koduar kur janë në publik dhe për t’u mbrojtur nga të tjerët.

Sipas një burimi të afërt me familjen që intervistoi gazeta britanike ‘Sun’ këtë javë, emri i fshehtë i Mbretëreshës Elizabeth nuk ka lidhje me ndonjë agjent sekret apo super hero.

“Ajo gjithmonë shënohet me shkronjën” S “. Si Sharon,” tha burimi. Sipas Daily Mail, shkronja “S” është më e përshtatshme për statusin e saj sovran.

Historiani mbretëror Hugo Vikers ka konfirmuar se historia e mundshme e emrit të fshehtë të Mbretëreshës është ‘ndoshta e vërtetë’.

“Është shumë e mundshme. Qëllimi i epitetit është ta bëjë atë të tingëllojë anonime dhe lehtë për t’u kujtuar,” tha ai.

Ju mund të pëlqeni dhe këto