Nëse doni një natë të zja.rrtë në shtr.at, mos konsumoni këto tre ushqime

Një studim i kryer së fundmi ka arritur në përfundimin se cilat janë tre ushqimet që ‘’vrasin’’ dëshirat sek.suale.

Në vendin e parë renditet çokollata. Ndaj në se doni të keni një natë të zjarrtë mos konsumoni çokollatë para se të kryeni marrëdhënie sek.suale.

Sipas mjekëve çokollata frenon sekretimin e testosteronit tek meshkujt dhe si pasojë ata shfaqin problem me ere.ksio.nin.

Në vendin e dytë renditet djathi. Të konsumosh djathë para se të kryesh marrëdhënie sek.suale është një ide e keqe si për meshkujt ashtu dhe femrat sepse pasi të keni përfunduar aktin sek.sual do të  përfundoni me dhimbje barku nga pas.

Dhe në vendin e tretë dhe të fundit renditet kafja. Kjo sepse kafja rrit nivelin e ankthit, sidomos tek disa persona.

Por tek meshkujt ajo ul edhe nivelin e testosteronit dhe kuptohet se kështu ulet edhe dëshira sek.suale.

Ju mund të pëlqeni dhe këto