Mësojeni, ky është komplimenti që do ju sjelli sukses në shtrat…

Sipas studimit më të ri, të dish se partneri yt dashuron trupin tënd është një faktor kyç për një jetë seksuale aktive dhe të kënaqshme.

Në studimin në fjalë morën pjesë 244 femra të grupmoshës 18-30 vjeç, të cilat u pyetën rreth perceptimit që kanë për trupin e tyre dhe jetës seksuale.

Çfarë u zbulua?

Sipas rezultateve doli në pah se një femër që ndjen se partneri e dashuron trupin e saj, është shumë e kënaqur me jetën e saj seksuale.

Ndërkohë duket theksuar se studimi zbuloi gjithashtu se një femër që ka vetëbesim të lartë rreth trupit të saj, adhurohet nga meshkujt.

Studiuesit ndajnë mendimin se partneri është ai që ka në dorë “çelësin” që të bëjë partneren e tij më të mirë në shtrat.

Si?

Një fillim i mirë dhe klasik do ishte për shembull: “Më çmend trupi yt!”

Ju mund të pëlqeni dhe këto