Mendoni se ai po iu tradhëton? Me këto shenja e merrni vesh direkt!

Si mund ta kuptoni nëse partneri juaj po iu tradhton me të vërtetë dhe se nuk është thjesht një dyshim i juaji?

Të gjitha këto ua tregon gjuha e trupit e partnerit tuaj. Më poshtë po ju rendisim veprimet që e tregojnë këtë gjë.

Shenja e parë ai merret me veten shumë herë më tepër se më parë.

Shenja e dytë, nuk ju përkëdhel më, pasi keni krye marrëdhënie intime.

Shenja e tretë, ai fsheh gjithmonë pëllëmbët e duarve.

Shenja e katërt, përpiqet gjithmonë të ndërrojë temë sa herë diskutohet për tradhtinë në çifte.

Shenja e pestë dhe më e rëndësishmja, ai kurrë nuk do e lërë telefonin vend e pa vend nëse ju tradhton.

Dhe as nuk do t’ua lërë ta prekni telefonin e tij me dorë, pa qenë ai i pranishëm.

Ju mund të pëlqeni dhe këto