Flower
Flower

Kuriozë se si janë në shtrat? Ja gjestet që mund ta zbulojnë

Sipas ekspertëve, disa gjeste që mund t’i vëmë re tek një person tregojnë edhe sa të mirë janë ata në shtrat.

Si ata hanë

Një oreks i mirë zakonisht do të thotë se ata kanë një epsh në mëngjes për të bërë dashuri.

Si ata flasin

Nëse ata flasin me një zë monoton dhe ndryshojnë shprehjet e fytyrës një herë në orë, ata janë të mërzitshëm në shtrat. Personat e shkathët janë plot jetë dhe pasion.

Sa janë të shoqërueshëm

Si një rregull i përgjithshëm, sa më i aftë të jetë në shoqëri personi, aq më shumë të ngjarë të jetë një komunikues i mirë në shtrat.

Si ata prekin të tjerët

A janë ata bujarë me të dashurit e tyre? Njerëzit të cilët janë të ngurtë duke e mbajtur të gjithë hapësirën në gjatësinë e krahut, nuk janë zakonisht të hapur për intimitet. Largësia fizike shpesh përkthehet në distancë emocionale dhe seksuale.

Si ata mbajnë dorën tuaj

Veçanërisht burrat, kur mbajnë dorën tuaj është një tregues domethënës. Ndërthurja e gishtave do të thotë se ata janë shumë erotikë; nëse ata prekin çdo pjesë të dorës tuaj, shprehin një dëshirë për t’u lidhur fizikisht dhe emocionalisht me ju.

Ju mund të pëlqeni dhe këto