Flower
Flower

I ka habitur të gjithë, një kokërr nga kjo mollë e veçantë kushton 6 euro

Ajo rritet në Tibet, quhet “Diamanti i Zi” dhe vetëm një kokërr nga kjo mollë në ngjyrë të zezë kushton 6 euro e 60 cent.

Janë të shumtë ata që thonë se është photoshop, kur e shohin në internet, por në fakt kjo mollë ekziston.

Ato rriten kryesisht në male dhe marrin një ngjyrë vjollce të errët. Shkak për këtë është luhatja e temperaturave, brenda ditës dhe gjatë natës.

Një tjetër fakt i pazakontë për ta është dhe fakti se duan 2-3 vjet që të piqen tamam.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto