I gjen dot 7 personat që ndodhen në foto?

Provoni se sa të vëmendshëm jeni, me këtë test. Gjeni 7 personat në foto.

Nëse nuk i gjëtët dot të gjithë vetë, ja ku i keni të shpjeguara më poshtë.

Në qendër të imazhit është një grua e mbështetur në pemë. Në të dy anët e saj janë dy fytyra që duken të zbehta dhe brenda fytyrës në të majtë të imazhit ndodhet një çift.

Nën këmbët e gruas mbështetur në pemë ndodhet një burrë i moshuar i kthyer me shpinë. Dhe imazhi i fundit është krijuar nga tërësia e imazheve të tjera në figurë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto