Hodhi bast me të dashurën sa do zgjaste, burri ndërron jetë gjatë marrëdhënies intime

Një bast që një djalë ka vendosur me të dashurën e tij, ka përfunduar në pasoja tragjike për të riun.

Sipas “The Guardian”, një burrë me emrin Davey dhe me origjinë nga Lagos në Nigeri, ka gjetur vdekjen gjatë marrëdhënies intime.

Ai dhe e dashura e tij kishin vendosur bast 140 dollarë se cili mund të bënte më shumë raunde në seks dhe kishin shkuar në hotel, ku edhe filluan lojën.

Por në raundin e gjashtë, burri ka mbetur i pavetëdijshëm dhe ka ndërruar jetë. E traumatizuar, gruaja ka njoftuar policinë, ndërsa trupi i tij është dërguar për ekzaminim mjeko-ligjor.

Ju mund të pëlqeni dhe këto