Fantazitë më të shfrenuara në shtrat të meshkujve dhe femrave

Sipas një anketimi të ri, s*ksi an*l, s*ksi në vende të pazakonta dhe s*ksi vetëm për një natë janë mjaft të popullarizuara.

Lista e gjërave s*ksuale që njerëzit duan t’i provojnë para se të vd*sin dallon në bazë të gjinisë.

Më poshtë i keni disa prej top dëshirave s*ksuale të femrave:

– Përdorimi i lodrave s*ksuale

– S*ksi në ujë

– S*ksi në veturë

– S*ks përmes telefonit

– Përdorimi i lidhëseve të duarve

– S*ksi me sy të lidhur, etj.

Më poshtë i keni disa prej top dëshirave s*ksuale të meshkujve:

– S*ksi në veturë

– S*ksi anal

– S*ksi vetëm për një natë

– S*ksi në treshe

– S*ksi që përfshin edhe ushqimin

– Video-incizimi i marrëdhënies, etj.

Ju mund të pëlqeni dhe këto