E thënë nga femrat: Këto janë gabimet e meshkujve që ato nuk durojnë dot në shtrat

Shmangia e paralojës, eja.kulimi nga ana e burrave për herë të parë dhe ngathtësia ishin pikturuar si cilësi irrituese nga gratë në një sondazh të Daily Star.

Anketa zbuloi se 74% e grave janë të frustruar nga burrat, të cilët nuk angazhohen në ndonjë para-lojë. Arritja sa më shpejtë tek se.ksi nuk është i vetmi aspekt negativ se.ksual.

Burrat që përjetonin orgazmën e parë ishin irritues për 68% të pjesëmarrësve gra. Sidoqoftë, të ndjekim listën e plotë të gjërave që burrat nuk duhet bërë gjatë se.ksit:

– Shmangia e paralojës

– Të përjetuarit e orga.zmës para gruas

– Ngathtësia

– Mungesa e komunikimit dhe intimitetit gjatë se.ksit

– Të fjeturit menjëherë pas se.ksit

– Komentet mbi formën e trupit të partneres

– Mos-përfshirja e  emocioneve përgjatë se.ksit.

Burimi: Lajmi.net

Ju mund të pëlqeni dhe këto