E keni përdorur gabim! Ja për çfarë shërben vërtetë kjo pjesë e sobës

 

Shumë prej nesh e shfrytëzojnë dollapin që ndodhet poshtë sobës për të futur gjërat që na duhen për të gatuar, si enë të ndryshme përshembull.

Por në fakt, versioni i vërtetë i këtij dollapi është krejt tjetër. Ai shërben për të vendosur ushqimet aty dhe i ruan ato edhe 2 orë pasi përgatiten.

Sigurisht që duhet ta pastroni mirë, ndërsa është një mënyrë e mirë për të ruajtur ushqimin kur do të organizoni një drekë a darkë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto