‘Dëshira e çmendur’ që meshkujt duan ta përjetojnë në shtrat

Meshkujt dhe gratë kanë preferenca të ndryshme për sa u përket marrëdhënieve se.ksuale.

Sipas një studimi të kryer së fundmi meshkujt kur bie fjala tek kjo temë kanë një fantazi shumë të shfrenuar. Në bazë të studimit është arritur në përfundimin se meshkujt të gjithë fantazojnë që ta bëjnë partneren e tyre të kalojë orga.zmën më shumë se një herë gjatë një nate.

Kjo sepse meshkujt duan të tregojnë se janë ata që dominojnë kur kryejnë marrë.dhënie se.ksuale dhe se femrat janë në dorën e tyre për të përjetuar orga.zmën.

Në fakt kjo nga psikologët cilësohet si një dëshirë e sëmurë, sepse që një femër të përjetojë kënaqësi fillimisht duhet ta lërë trupin e saj të lirë

Po ashtu meshkujt duan që partnerja e tyre të ketë vetëbesim, të relaksuar dhe ta lejoni atë që t’ju eksplorojë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto