Çfarë urrejnë më shumë femrat tek meshkujt në shtrat?

Në një studim të ri në Britaninë e Madhe kanë marrë pjesë 3,300 femra dhe shumica prej tyre kanë thënë se nuk do donin kurrë të flinin kurrë me një mashkull që nuk di të kujdeset për higjenën e tij personale .

Sipas grave që kanë marrë pjesë në këtë studim higjiena shkatërron atë që mund të ishte një natë e mbushur me pasion.

Po ashtu femrat nuk do donin të flinin kurrë me një mashkull, i cili nuk ka përvojë në krevat.

Kurse 24 % e grave janë shprehur duke thënë se meshkujt që nuk kanë përvojë e ‘’vrasin’’ epshin e tyre për kaluar një natë të zjarrtë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto