Artisti dizenjon hartën e Evropës sipas imagjinatës së tij, rezultatet janë epike

Një artist gjerman ka arritur që të konceptojë një pamje shumë ndryshe të hartës aktuale të Evropës.

Rezultati i imagjinatës së tij është epik, ku vendet janë kthyer në forma të veçanta, duke filluar që nga Shqipëria. Disa prej transformimeve janë të thjeshta, ndërsa disa më komplekse.

Më poshtë mund t’i shikoni ato.

Ju mund të pëlqeni dhe këto