Aktorja e filmave për të rritur u nxjerr ‘bojën’ meshkujve: “Ja gabimet që bëjnë në shtrat”

Aktorja e njohur e filmave për të rritur, Esperanza Gomez, ka dhënë së fundmi një intervistë të habitshme.

Ajo ka folur hapur për marrëdhëniet e saj, duke treguar se meshkujt bëjnë të gjithë gati një gabim në shtrat.

“Shumë burra nuk shqetësohen kurrë për të mësuar se si duhet apo si ta joshin një femër, shumë prej tyre vetëm duan të presin në ndjekje”, ka thënë ajo, duke u këshilluar meshkujve që t’u përkushtohen më shumë partnereve të tyre.

Gjithashtu, Esperanza ka thënë se gratë dëshirojnë t’u thuhen gjëra që zgjojnë dëshirat e tyre.

Ju mund të pëlqeni dhe këto