Kjo klinikë u bën klientëve testin e ADN para se t’u japi produktin e përshtatshëm për ta

Një krem i ri që vjen në një set prej 4 pjesësh mund të jetë zëvendësues për të gjithë produktet e kujdesit të fytyrës që përdorim.

Qendra estetike Tempus Clinic, Londër, e themeluar nga Dr Veerle Rotsaert, mund të jetë ajo që na ka munguar gjithmonë.

Dr Rotsaert shprehet se ky krem është ideal për këdo, pasi para blerjes së tij klienti i nënshtrohet një testi ADN-je. Do të jetë mostra e marrë nga faqja ajo që do të përcaktojë produktin për të cilin ka nevojë klienti.

Në këtë mënyrë secili person merr atë që ka më shumë nevojë lëkura e tij dhe shmang të gjithë produktet që mund të bëjnë reaksion apo shkaktojnë alergji në fytyrën e tij.

Ju mund të pëlqeni dhe këto