Seldi shfaqet në krahë të Rashel Kolanecit

Ndarja e bujshme e Seldi Qalliut dhe Mimoza Shkodrës i mërziti fansat e tyre, ndërkohë që duket se të dy po vazhdojnë rrugët e tyre të ndarë nga njëri-tjetri. Tashmë është bërë e ditur se Seldi Qalliu do të jetë pjesëmarrës në spektaklin…