Vali Corleone në psikiatri (Foto)

Vali Corleone është një nga personazhet publike më të komentuara, kjo edhe për shkak të figurës kontroverse që ai përçon tek njerëzit. Në mars të këtij viti, Vali u arrestua nga policia për kanosja dhe ngacmim të prindërve, ku u dërgua…

Linda Rama rrëfen arsyen se pse qan Edi Rama

Linda Rama, bashkëshortja e kryeministrit Edi Rama, ka qenë  e ftuar ditën  e djeshme në emisionin “Në kurthin e Piter Pan”. Gjatë bisedës me fëmijët, njëri prej tyre e ka pyetur Lindën se nëse qan ndonjëherë Rama, pasi ai shfaqet…