Enca ndër fjalët më të kërkuara në “Google”

Sukseset e shumta tkëngëtareve shqiptare nuk kanë të mbaruar. Shumë prej personazheve janë mjaft të dhënë pas kontrollit të ndjekshmërisë së tyre dhe gjëra të ngjashme. Së fundmi ka qenë këngëtarja Enca e cila ka publikuar një tjetër…