Brenda limuzinës së re të Vladimir Putin

Limuzina më e re presidenciale e Rusisë, Kortezh, u pa për herë të parë në inaugurimin e Presidentit, duke zëvendësuar Mercedesin S-Class të blinduar që ai mbante dikur dhe duke u bërë limuzina e parë ruse që përdoret që nga 1995.…