Facebook do të bëjë një ndryshim

Në Facebook do të jetë edhe një hapësirë e veçantë, vetëm për lajme nga mediet e ndryshme e besueshme dhe serioze. ëall Street Journal thekson se Facebook ka kontaktuar me ABC Neës, Doë Jones, The ëashington Post dhe Bloomberg, për t’ju…

Njihuni me Galaxy Note 10 dhe Note 10+

Samsung ka prezantuar Note 10 dhe Note 10+. Ashtu si linja S, Note është ndarë në dy pajisje të ndryshme (në fakt tre nëse konsiderojmë modelin 5G). Modeli standard Note 10 bëri një hap pas në madhësinë e ekranit. Modeli bazë kalon nga…