OnePlus 6, telefoni i vitit

Smartphone më i ri, që pritet të lançohet bujshëm në treg, është OnePlus 6. Nga karakteristikat që kanë dalë deri më tani, kjo pajisje pritet të bëhet një nga telefonat më të mirë të këtij viti. Ekrani i madh pa rritur dimensionet e…

Celulari: Vrasësi i heshtur!

Teknologjia është gjithandej, smartphone-i, laptopi apo desktopi janë të pashmangshëm në ditët e sotme, duke na lehtësuar punë, por edhe duke na kërcënuar seriozisht shëndetin. Përdorimi i këtyre paisjeve teknologjike shkakton dhimbje…

Brenda limuzinës së re të Vladimir Putin

Limuzina më e re presidenciale e Rusisë, Kortezh, u pa për herë të parë në inaugurimin e Presidentit, duke zëvendësuar Mercedesin S-Class të blinduar që ai mbante dikur dhe duke u bërë limuzina e parë ruse që përdoret që nga 1995.…