Disa këshilla mjaft praktike për të rënë nga pesha

Nga dietologia Viktoria Naco Shpesh herë kërkojmë të gjejmë mënyra të ndryshme për të rënë në peshë dhe nuk dimë çfarë të bëjmë. Keni menduar se trupi ynë është si një termostat. Nëse ndjekim manualin e tij, pra, respektojmë mënyrën…