Si të humbisni peshë thjesht dhe shëndetshëm

Nga dietologe Viktoria Naco Për të ndihmuar trupin tuaj që të humbisni peshë, këshillohet të keni vakte të rregullta, por edhe mesvakte të ulta në karbohidrate (Low-carbs). Shpeshherë në mesvaktet (snacks) konsumohen ushqime shumë të…

Pse femrat i duan meshkujt e këqinj? Zbulohet arsyeja

Njerëzit të cilët kanë një personalitet patologjik, kanë më shumë mundësi që të gjejnë dikë për një lidhje të gjatë. Ky rezultat ka dalë sipas një studimi që është kryer mbi 1000 femra dhe meshkuj, duke treguar kështu tendencat e sëmura…

Disa këshilla mjaft praktike për të rënë nga pesha

Nga dietologia Viktoria Naco Shpesh herë kërkojmë të gjejmë mënyra të ndryshme për të rënë në peshë dhe nuk dimë çfarë të bëjmë. Keni menduar se trupi ynë është si një termostat. Nëse ndjekim manualin e tij, pra, respektojmë mënyrën…