Zbulohet sekreti i jetëgjatësisë

Një studim që ka nisur që prej vitit 1974, ka përfunduar me sukses. 1.222 burra kanë qenë pjesë e tij, ku ka rezultuar se marrja e pushimeve në mënyrë të vazhdueshme dhe për një periudhë të zgjatur, përmirëson jetëgjatësinë. Burrat, të…

Kjo është metoda, zbardhni dhëmbët menjëherë

A doni të zbardhni dhëmbët tuaj, pa përdorimin e kimikateve në treg? Sekreti është që të përdorni vaj kokosi dhe shafranin e Indisë. Përzieni vajin e kokosit dhe një lugë me shafran indie, derisa të krijohet një pastë që do të përdoret për…