Keni gjithmonë erë të keqe të gojës? Zbuloni arsyet

Shumë njerëz vuajnë nga era e keqe e gojës. Edhe pse mund të kujdeseni shume për higjinenën e gojës, ndonjëherë mund të jeni në siklet nga fryma e keqe. Janë disa arsye të cilat shkaktojnëe këtë problem: Konsumimi i shumë ushqimeve të…

A ju lë kafja pa gjumë, po apo jo? Ja e vërteta

Efektet e kafeinës në shkurtimin e periudhës së gjumit dhe përkeqësimin e cilësisë së tij janë të dokumentuara. Gjumi është një proces që ndikohet nga shumë faktorë të brendshëm dhe të jashtëm. Kafeina është një prej këtyre faktorëve.…

Zbulohet sekreti i jetëgjatësisë

Një studim që ka nisur që prej vitit 1974, ka përfunduar me sukses. 1.222 burra kanë qenë pjesë e tij, ku ka rezultuar se marrja e pushimeve në mënyrë të vazhdueshme dhe për një periudhë të zgjatur, përmirëson jetëgjatësinë. Burrat, të…

Kjo është metoda, zbardhni dhëmbët menjëherë

A doni të zbardhni dhëmbët tuaj, pa përdorimin e kimikateve në treg? Sekreti është që të përdorni vaj kokosi dhe shafranin e Indisë. Përzieni vajin e kokosit dhe një lugë me shafran indie, derisa të krijohet një pastë që do të përdoret për…