Kjo është metoda, zbardhni dhëmbët menjëherë

A doni të zbardhni dhëmbët tuaj, pa përdorimin e kimikateve në treg? Sekreti është që të përdorni vaj kokosi dhe shafranin e Indisë. Përzieni vajin e kokosit dhe një lugë me shafran indie, derisa të krijohet një pastë që do të përdoret për…

Ja në cilën moshë gjoksi i femrave arrin kulmin

Madhësinë e gjoksit e përcaktojnë faktorët: gjenetikë, pesha, mosha dhe shtatzënitë, ndërkaq ndryshime në madhësi dhe formë të tij ndodhin gjatë gjithë jetës. Megjithatë kanë një moshë të caktuar deri kur rriten. Sipas mjekëve tek…