Një sallatë që mund ta konsumosh kurdo

Shtojini sallatës vezë dhe proshutë! Proshuta i jep një shije të kripur dhe të tymosur, ndërsa veza e skuqur të ngop, duke bërë që të mos kërkoni më ushqim. Proshuta e skuqur është sekreti i kësaj sallate me spinaq, që dietologët nuk do…

Stikat ndihmojnë në…

Vetëm një porcion prej 30 gr stikash ofron më shumë sesa 30 vitamina, minerale dhe super ushqyes të tjerë. Një nga gjërat më të mira të frutave të thata në përgjithësi është pasuria me minerale, e cila është vitale për funksionim korrekt…

Pse duhet ta konsumoni patjetër mushmollën

Mushmolla është një nga frutat që rritet në të gjitha zonat e Shqipërisë, por më tepër kultivohet në Jug. Është pjesë e familjes së mollëve dhe dardhave, por shpesh e quajnë vogëlushja e trëndafilave, pasi janë të ngjashëm me frutat e…