Test/ A i zgjidhni dot këto probleme të vështira?

Këto teste duken shumë të lehtë në pamje të parë, por në qoftë se ju i kushtoni më shumë vëmendje , do të përballeni me disa vështirësi dhe do ta keni të pamundur për t’i zgjidhur. Për të marrë përgjigjet e duhura, duhet t'i kushtoni…

Mos u ankoni më, mund t’i shkaktoni vetes sëmundje!

Ndaluni për një çast dhe mendoni për atë se sa herë në ditë ankoheni ndaj gjërave të ndryshme – për kohën, miqtë, familjen, shefin, internetin e ngadalshëm, shërbimin e keq në restorant… Lista është e pafund! Çdo herë kur ankoheni, ju…