Test/ Mënyra si flini tregon shumë për ju

Nr. 1: I trembur. Shtrirë në një anë, por mbledhur si në një pozicion fetusi. Ata që e marrin këtë pozicion janë jashtëzakonisht të ndjeshëm dhe të shqetësuar për mendimin e të tjerëve (madje shumë), për më tepër ata nuk janë njerëz…

Ky test zbulon se sa kërkuese jeni në dashuri

I dashuri të ndihmon të gatuani darkën, por i ka djegur komplet qepët që duhet të skuqte… a. I bërtet: sikur duhet diplomë për të skuqur qepët! b. I kërkon të skuqë një qepë tjetër. Herën e dytë nuk do e djegë. c. E falënderon dhe…