Horoskopi për ditën e martë, 10 shtator

Dashi Gjatë kësaj periudhe keni nevojë për të reflektuar lidhur me çështjet familjare dhe dashurinë. Gjithçka pasi në gusht keni përjetuar një krizë të fortë dhe jeni përpjekur shumë. Sa i takon punës, parashikohet një periudhë konfuze.…

Horoskopi për ditën e shtunë, 7 shtator

Dashi Të lindurit e kësaj shenje i pret një fundjavë e komplikuar dhe e mbushur me lodhje. Do të ndiheni të shqetësuar lidhur me disa projekte të cilat duhet ti përfundoni sa më parë. Vështirësi do të ketë edhe në punë dhe familje, ndaj…

Horoskopi për ditën e premte, 6 shtator

Dashi Gjatë kësaj dite janë mjaft të favorshme udhëtimet dhe kontaktet në vende të ndryshme. Mund të ketë të reja lidhur me sferën profesionale, ku nuk do të mungojnë mundësitë e mira. Po ashtu do të keni mundësi që të dilni në pah, ndaj…