8 këshilla për të çmendur një mashkull në shtrat

Si ta bësh të çmendet partnerin në shtrat? Mos dysho kurrë për aftësitë e tua, megjithatë nuk është keq të konsultohesh për t`u përmirësuar. Një mashkull duhet prekur e përkëdhelur paraprakisht, përpara se të arrijë orgazmën, ndaj…

Qyteti më i veçantë në botë, ka… 225 emra

Sheshi historik Oldehoofsterkerkhof në Leeuwarden, kryeqyteti i krahinës së Friesland në Holandë, është një qytet i mrekullueshëm, i çuditshëm dhe i pazakontë. Nuk është De Oldehove, kulla e papërfunduar nga shekulli i 16-të, që është…

Horoskopi për datën 25 prill 2018

Dashi Qëndrueshmëria të çon të reagosh edhe përballë situatave komplekse. Prandaj, do të ngarkoheni me optimizëm dhe do të falni shumë dashuri me partnerin/en tuaj. Beqarët do të jenë në gjendje të kujdesen për marrëdhëniet sociale.…

Nga çfarë kanë frikë femrat e virgjëra?

Kur bëhet fjalë për seksin, shumë femra, e veçmas vajzat e reja që nuk kanë përvojë, nganjëherë ndiejnë frikë dhe pasiguri, që i shtynë t’i ikin marrëdhënieve seksuale. Që ta përjetoni seksin, është e nevojshme që të çliroheni dhe të…