Horoskopi për ditën e sotme, e shtunë 28 prill 2018

Dashi-Venusi pasuron ditën me pasionin dhe ndjenjën e lirisë që vetëm dashuria e vërtetë mund t’jua japë. Përkundër lodhjes ju do të ndjeni një ndjenjë lumturie që nuk e keni ndjerë për disa kohë. Mundësi të reja edhe për beqarët për të…

Nëse u dridhet syri urgjent tek mjeku, vuani nga …

Shumë prej nesh e dimë se çfarë është kur të dridhet qepalla; në fakt, ne të gjithë e kemi hasur këtë moment në jetën tonë. Dridhja e qepallës ndodh mjaft papritur mund të jeni duke parë TV,duke lexuar, ose gatuar kur ndjeni një lëvizje të…