Horoskopi për ditën e mërkurë, 17 prill

Dashi Do të kaloni nga një periudhë aspak e këndshme, në një tjetër ku nuk do ju mungojë shpirti i iniciativës. Mërkuri do të hyjë në shenjën tuaj dhe kjo gjë do të dyfishojë nismat interesante. Kush dëshiron të tregojë që është i zoti,…