Njihuni me profesionin që po shkatërron martesat!

Disa profesione i janë më shumë të ekspozuara rrezikut nga prishja e martesave, pra mjekët shumë më shpesh divorcohen sesa inxhinierët, thuhet në një studim britanik. Kategorisë më të rrezikuar në pikëpamje të prishjes së vatrës…

Horoskopi për ditën e premte, 10 gusht

Dashi Ditë plot ngjyra kjo e sotmja për jetën sentimentale të çifteve. Për disa do rizgjohet edhe pasioni i zjarrtë. E rëndësishme është qe nuk do ketë aspak probleme dhe vështirësi. Beqarët do kenë shumë mundësi për njohje të reja, por…

Ja si do duken njerëzit pas 1 milionë vitesh

A do të jenë pasardhësit tanë sajborgë (njerëz gjysmë robot) me makineri të teknologjisë së fundit të vendosura në trup, me gjymtyrë që rriten sërish dhe kamera në vend të syve si ndonjë personazh i dalë nga filmat fantastiko shkencorë?…