A mund t’i gjeni ndryshimet në këto foto?

Sipas psikologëve, personat të cilët mund të konsiderohen si gjeni kanë aftësinë që të dallojnë gjëra që pjesa tjetër e njerëzve nuk i vënë re fare. Shumë prej tyre janë të dhënë pas detajeve dhe sigurisht nuk u shpëton asgjë, ata i…

Njihuni me 10 ligjet më të çuditshme në botë

Jo çdo shtet ka të njëjtat ligje dhe ky fakt dihet nga të gjithë. Mëposhtë po ju rendisim 10 ligjet më të çuditshme në mbarë botën. Është e jashtëligjshme shitja ose dhënia e alkoolit një personi të dehur në Alaskë dhe është e…

Ekzistojnë 5 lloje vaginash dhe ato janë …

Po vagina juaj, çfarë forme ka? Kur vjen puna te vagina, nuk është diçka që përflitet shpesh në masë, pasi është konsideruar gjithmonë për femrat si një thesar i fshehtë që duhet mbajtur me kujdes dhe jo të flitet për të lart e…

Pse femrat i duan meshkujt e këqinj? Zbulohet arsyeja

Njerëzit të cilët kanë një personalitet patologjik, kanë më shumë mundësi që të gjejnë dikë për një lidhje të gjatë. Ky rezultat ka dalë sipas një studimi që është kryer mbi 1000 femra dhe meshkuj, duke treguar kështu tendencat e sëmura…

Horoskopi për ditën e sotme, e shtunë 26 Maj

Dashi-Pritet qe marrëdhënia juaj ne çift te ketë përmirësime te ndjeshme gjate kësaj dite. Ka ardhur koha t’i shprehni me tepër ato qe ndjeni dhe te përkujdeseni me tepër për partnerin. Beqaret me ne fund do e gjejnë personin qe i kishte…